Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 nov 2011 - Anul XVI, nr. 279 (4877)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Primarul din Brad, aflat în greva foamei, a ajuns la spital în urma unei crize de hipoglicemie

Vineri, 25 Noiembrie 2011 (14:14:14)

Primarul municipiului hunedorean Brad, Florin Cazacu, aflat de cinci zile în greva foamei, a ajuns, vineri, la spitalul din localitate, după ce a suferit o criză de hipoglicemie, iar la unitatea medicală i s-a administrat o pefuzie, apoi a fost lăsat să plece.

Primarul Florin Cazacu a declarat corespondentului MEDIAFAX că vineri i s-a făcut rău, astfel că s-a urcat în maşină şi a mers la Urgenţa Spitalului Municipal Brad, unde i s-au făcut analize şi s-a constatat că a suferit o criză de hipoglicemie.

"Eram la Primărie când mi s-a făcut rău. Am mers cu maşina persoanlă la Urgenţă. Din cauza faptului că nu m-am alimentat, am suferit o criză de hipoglicemie. Era prevezibil că se va întâmpla acest lucru", a declarat Cazacu.

Acesta a adăugat că la spital i s-a administrat o perfuzie, după care s-a simţit mai bine, astfel că s-a întors la Primărie.

Primarul municipiului hunedorean Brad, Florin Cazacu (PSD), a intrat în greva foamei, luni, pe motiv că Guvernul nu a alocat banii necesari societăţii care produce agentul termic pentru cumpărarea de păcură, astfel că în peste 3.000 de apartamente nu a fost furnizată căldură în acest sezon.

Protestul primarului are loc biroul său din sediul Primăriei Brad, unde a fost instalat un banner de culoare portocalie pe care este scris, cu negru, "greva foamei".

În Brad sunt racordate la sistemul centralizat de încălzire aproximativ 3.000 de apartamente, în care se apreciază că locuiesc circa 10.000 de persoane.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Brad, aflat în greva foamei, a ajuns la spital în urma unei crize de hipoglicemie.
 Vizualizări articol: 546 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul din Brad, aflat în greva foamei, a ajuns la spital în urma unei crize de hipoglicemie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei