Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 nov 2011 - Anul XVI, nr. 276 (4874)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Năstase: Nu cred că vor fi lucruri excepţionale la CExN, tema Geoană - discutată "între altele"

Marţi, 22 Noiembrie 2011 (15:33:01)

Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, a declarat, marţi, că, în opinia sa, la şedinţa CExN care discută cazul Geoană nu se vor întâmpla lucruri "cu totul excepţionale", el precizând că tema relaţiei lui Mircea Geoană cu PSD este una care va fi discutată cu mare atenţie "între altele".

"Cred că trebuie să urmărim cu atenţie şedinţa CExN. Vom discuta la final ce concluzii vor apărea. Nu cred că trebuie să considerăm că vor fi lucruri cu totul excepţionale. Este o temă care sigur că va fi discutată cu mare atenţie, între altele, dar - în mod evident problema relaţiei lui Mircea Geoană cu partidul. Va fi o discuţie necesară, este o discuţie necesară, o să vedem concluziile", a spus Năstase.

El a arătat că îi este foarte greu să facă evaluări asupra şanselor lui Mircea Geoană şi a precizat că nu mai ţine minte momentul în care Geoană îi solicita să renunţe la funcţii, în condiţiile în care, acum, nu renunţă la şefia Senatului.

Năstase a precizat că în CExN vor fi ascultate punctele de vedere exprimate de Mircea Geoană şi de Comisia de Integritate, după care se va decide.

Comitetul Executiv al PSD, care are 57 de membri, se reuneşte, marţi după-amiază, pe ordinea de zi figurând şi propunerea Comisiei de integritate ca Mircea Geoană să fie exclus din partid.

Un număr de 38 dintre preşedinţii de organizaţii judeţene şi de sector ale PSD au mandate de la filiale pentru a vota, la Comitetul Executiv Naţional de marţi, propunerea de excludere a lui Mircea Geoană din partid, au declarat pentru MEDIAFAX surse social-democrate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Năstase: Nu cred că vor fi lucruri excepţionale la CExN, tema Geoană - discutată "între altele".
 Vizualizări articol: 638 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Năstase: Nu cred că vor fi lucruri excepţionale la CExN, tema Geoană - discutată "între altele"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei