Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 nov 2011 - Anul XVI, nr. 271 (4869)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: În ţara lui "las' că merge şi aşa" nu mai merge şi aşa

Miercuri, 16 Noiembrie 2011 (16:13:20)

Preşedintele Băsescu a declarat, miercuri, la RRA, referindu-se la dosarele din justiţie, că "în ţara lui «las' că merge şi aşa» nu mai merge şi aşa", afirmând că procurorii "nu mai sunt singuri", că primesc informaţii de la toate instituţiile, corupţia fiind o chestiune de securitate naţională.

"Aici toată lumea încearcă să găsească explicaţii care de care mai fanteziste. Eu aş sintetiza în câteva cuvinte. Aş sintetiza ce se întâmplă în justiţie ceva de genul: «în ţara lui las' că merge şi aşa», nu mai merge şi aşa. «Nu mai merge şi aşa» vine de la faptul că instituţiile au început să se profesionalizeze, să se adapteze realităţilor cu privire la frauda economică de mari proporţii sau la cea minoră, de zi cu zi şi statul reacţionează. De aceea, am şi spus la o emisiune de acum vreo două zile: «cei care ştiu că încalcă legea să nu mai stea liniştiţi, pentru că nu mai au niciun motiv»", a declarat Traian Băsescu.

El fusese întrebat de moderatorul emisiunii cum explică "boom-ul de dosare", printre care cele ale lui Sorin Ovidiu Vântu şi primarului de la Cluj-Napoca, Sorin Apostu.

"Procurorii nu mai sunt singuri, eu am făcut o chestiune de securitate naţională din lupta împotriva corupţiei şi prin hotărârile CSAT şi prin participările la bilanţuri, fie că am fost la Ministerul de Interne, fie că am fost la Serviciul Român de Informaţii. Corupţia fiind o problemă de securitate naţională, o tratăm cu toate instituţiile statului. Şi toate instituţiile care culeg informaţii au obligaţia să le transmită procurorilor. Deci, «în ţara lui las' că merge şi aşa», nu mai merge şi aşa", a conchis şeful statului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: În ţara lui "las' că merge şi aşa" nu mai merge şi aşa.
 Vizualizări articol: 488 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu: În ţara lui "las' că merge şi aşa" nu mai merge şi aşa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei