Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 oct 2011 - Anul XVI, nr. 256 (4854)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Badea: Mendy a suferit o comoţie cerebrală, nu cred că vor fi probleme

Duminică, 30 Octombrie 2011 (13:49:57)

Tehnicianul echipei Universitatea Cluj, Ionuţ Badea, a declarat după remiza cu Dinamo, scor 0-0, că forbalistul Gaston Mendy, transportat la spital în prima repriză, a suferit o comoţie cerebrală, şi s-a declarat optimist în privinţa situaţiei acestuia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"A fost o partidă disputată, dar condiţionată de două situaţii la care nu ne-am fi aşteptat nici în cele mai negre vise. Am avut o mare neşansă accidentându-se doi jucători care joacă acelaşi rol. Meciul a fost condiţionat de aceste schimbări, în primele 25 de minute au fost momente în care am condiţionat profunzimea cu Grecu în partea stângă. La final se poate spune că a fost un rezultat echitabil, cu două echipe scurte, care au jucat un fotbal frumos. Multe momente în care ambele echipe au fost în dificultate, pe nişte situaţii gândite, lucrate. Mendy a suferit o comoţie celebrală, e conştient, nu cred că vor fi probleme. Ambii jucători au plagă deschisă la nivelul globului frontal. Având în vedere consecinţa, probabil că s-ar fi putut judeca şi altfel în ceea ce-l priveşte pe Rus", a spus Badea.

Formaţia Dinamo a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I, în care de la gazde s-au accidentat doi fundaşi în prima repriză.

Fundaşul echipei Universitatea Cluj, Gaston Mendy, a fost transportat la spital în prima repriză, după ce s-a accidentat la cap ciocnindu-se cu dinamovistul Laurenţiu Rus. Mendy s-a accidentat în minutul 35, după ce trimis iniţial mingea cu capul în aut, iar la faza următoare s-a lovit cap în cap cu Laurenţiu Rus. Fotbalistul echipei clujene a fost scos de pe teren cu ambulanţa şi dus la spital după câteva minute. Gaston Mendy fusese introdus în joc în minutul 27, în locul lui Constantin Grecu, accidentat de asemenea la cap, tot la un duel cu Rus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Badea: Mendy a suferit o comoţie cerebrală, nu cred că vor fi probleme.
 Vizualizări articol: 408 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Badea: Mendy a suferit o comoţie cerebrală, nu cred că vor fi probleme5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei