Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 oct 2011 - Anul XVI, nr. 251 (4849)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PSD cere demisia şefului pentru IMM-uri după ce la un club unde el e acţionar au fost rupte manuale

Luni, 24 Octombrie 2011 (14:46:43)

Reprezentanţii PSD Cluj cer demisia de onoare a şefului Agenţiei pentru Implementarea Programelor şi Proiectelor pentru IMM-uri, Cristian Haiduc (PDL), după ce la un club din Câmpia Turzii unde acesta este acţionar au fost rupte manuale şcolare vechi de către tinerii participanţi la o petrecere.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de PSD Cluj, social-democraţii solicită organelor abilitate ale statului să înceapă o anchetă la clubul deţinut în Câmpia Turzii de Cristian Haiduc, care este şeful Agenţiei pentru Implementarea Programelor şi Proiectelor pentru IMM-uri şi preşedinte al PDL Câmpia Turzii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"PSD Cluj consideră că o demisie de onoare din funcţia publică pe care Cristian Haiduc o ocupă în acest moment este necesară având în vedere că un obiectiv fundamental al instituţiei în care lucrează este sprijinirea tinerilor întreprinzători. Considerăm că un astfel de sprijin nu poate fi realizat nici prin arderea ritualică a manualelor şcolare şi nici prin ridiculizarea instituţiei învăţământului. Solicităm organelor statului abilitate să-şi facă datoria prin demararea urgentă a unei anchete privind vârsta celor care au participat la această petrecere, având invitaţie directă la consum de alcool şi atitudini nepotrivite, dat fiind faptul că pe afişul de promovare nu era specificată condiţia de limită inferioară de vârstă de 18 ani", se arată în comunicat.

Reprezentanţii PSD Cluj au susţinut în comunicat că petrecerea "I Hate School", care a avut loc în 15 octombrie în clubul "Underground", unde Cristian Haiduc este acţionar, "dovedeşte încă o dată atât indiferenţa şi batjocura PDL faţă de învăţământ, cât şi ataşamentul actualilor guvernanţi faţă de butade gen «şcoala românească scoate tâmpiţi» emanate de domnul preşedinte Traian Băsescu".

În clubul "Underground" din Câmpia Turzii a avut loc, în 15 octombrie, o petrecere cu titlul "I hate school", în cadrul căreia tinerii prezenţi au rupt mai multe manuale şcolare vechi puse la dispoziţie de organizatori.

Pe afişul tipărit privind petrecerea, organizatorii au scris că manifestarea are loc "pentru toţi cei ce urăsc şcoala".

"Pentru toţi cei ce urăsc şcoala vă oferim ocazia să vă exprimaţi antipatia pentru ea printr-o petrecere... Cărţile şi caietele sunt din partea casei. Distrugerea lor este permisă... Sexi şcolăriţele primesc o sticlă de şampanie gratis. Profesor de muzică DJ Yan, diriginte Karesma, secretar MC Rakko, portar DJ Balu... Dacă eşti fată, carnetul de elev îţi aduce un shot gratuit. Don't miss this party. Intrarea liberă pentru fete. Intrarea liberă până la 23 pentru toată lumea", se arată pe afiş.

În declaraţia de interese a lui Cristian Haiduc se menţionează că acesta este acţionar la două societăţi comerciale SC Grossner SRL - cu 20 la sută, şi SC Grossner Club SRL - cu 19 la sută, care deţin clubul "Underground" din Câmpia Turzii, situat pe str. Gării nr. 5.

Clubul "Underground" a fost înfiinţat în 1 octombrie 2010.

Cristian Haiduc a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că nu are niciun motiv să demisioneze din funcţie, în condiţiile în care nu are nicio legătură cu activităţile desfăşurate în clubul unde este simplu acţionar.

"Nu am de ce să îmi dau demisia din funcţie. Sunt un simplu acţionar, nu am nicio legătură cu activităţile clubului. Din câte am înţeles a fost o petrecere -protest faţă de iniţiativa doamnei Ecaterina Andronescu de la PSD, ca tinerii să intre la facultate fără să aibă Bacalaureatul", a spus Haiduc.

La rândul său, directorul clubului "Underground" Câmpia Turzii, Dan Duca, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că în cadrul petrecerii "I hate school" au fost rupte manuale şcolare vechi.

"Am pus la dispoziţie câteva manuale şcolare vechi, din anii 1968-1970, scoase din uz şi care erau nefolosite şi care au fost rupte de tinerii prezenţi. Nu s-a ars niciun manual", a spus Duca.

El a afirmat că şeful Agenţiei pentru IMM-uri este un simplu acţionar al clubului şi nu se implică în petrecerile organizate.

"Nu are nicio treabă domnul Cristian Haiduc cu nimic ce ţine de club", a spus Dan Duca.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD cere demisia şefului pentru IMM-uri după ce la un club unde el e acţionar au fost rupte manuale.
 Vizualizări articol: 516 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD cere demisia şefului pentru IMM-uri după ce la un club unde el e acţionar au fost rupte manuale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei