Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 oct 2011 - Anul XVI, nr. 242 (4840)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Orban: Sunt unele autorităţi de management care au performat mai bine, altele mai puţin bine

Joi, 13 Octombrie 2011 (17:47:40)

Performanţele deficitare ale unora dintre autorităţile de management vor fi evidenţiate de conţinutul propunerii de realocare a fondurilor UE între diferite ministere, a declarat ministrul Leonard Orban, adăugând că a cere schimbarea şefilor vreunei structuri este ultima măsură la care se gândeşte.

"Nu doresc în acest moment să spun acest lucru (n.red. - care sunt autorităţile de management care au rezultate proaste), dar veţi vedea, în funcţie de propunerea de realocare a fondurilor între ministere, pe cine avem în vedere. Pentru că această propunere va avea în vedere şi chestiunea peformanţei mai puţin bune a unei autorităţi de management", a spus Leonard Orban, la conferinţa "MEDIAFAX Talks about European Funds".

Ministrul a precizat de asemenea că nu intenţionează să ceară în acest moment nicio schimbare la conducerea autorităţilor de management.

"A cere schimbarea conducătorilor unei structuri este ultima măsură la care mă gândesc. Sunt multe alte lucruri care vor putea să fie întreprinse, multe măsuri care pot să ducă la îmbunătăţirea situaţiei", a spus Orban.

"Haideţi să privim înainte, să privim la ce se poate face ca să îmbunătăţim lucrurile şi ce a fost în trecut... Ok, mergem înainte", a adăugat Orban.

Anterior, Leonard Orban a declarat, într-o conferinţă de presă de prezentare a mandatului, că dispune de o evaluare a activităţii tuturor autorităţilor de management şi a structurilor implicate în procesul de gestionare a fondurilor europene, evaluare pe care a catalogat-o drept "mixtă".

"Sunt unele autorităţi care au performat mai bine, altele mai puţin bine", a spus el, precizând că există două autorităţi de managament unde consideră că "riscurile de dezangajare sunt majore".  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Orban: Sunt unele autorităţi de management care au performat mai bine, altele mai puţin bine.
 Vizualizări articol: 748 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orban: Sunt unele autorităţi de management care au performat mai bine, altele mai puţin bine0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei