Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 sep 2011 - Anul XVI, nr. 226 (4824)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: Şoseaua de centură a Iaşiului, unde lucrările au început în 2008, va fi gata în mai 2012

Duminică, 25 Septembrie 2011 (13:16:50)

Şoseaua de centură a municipiului Iaşi, la care lucrările au început în 2008, va fi finalizată în mai 2012, a declarat, duminică, premierul Emil Boc, care a inspectat stadiul lucrărilor, el afirmând că pentru Guvern finalizarea acestei şosele este o prioritate majoră.

"Cei 14 kilometri ai centurii vor fi terminaţi cel mai târziu în mai 2012. Cinci kilometri au fost finalizaţi deja, iar restul vor fi executaţi anul acesta şi anul viitor. Astfel Iaşiul va scăpa de traficul greu din municipiu", a declarat premierul, citat de corespondentul MEDIAFAX.

El a spus că lucrările la şoseaua de centură sunt în grafic şi că dacă totul decurge normal acestea se pot termina chiar mai repede de mai 2012.

Boc a mai afirmat că anul acesta şi anul viitor vor fi finalizate şoselele de centură de la Constanţa, Cluj-Napoca, Suceava şi Arad, urmând să fie începute şi lucrările la centrura Bacăului.

Emil Boc a vizitat şoseaua de centură a Iaşiului în cursul dumineţii de duminică, după care va participa la alegerile care vor avea loc în filiala judeţeană a PDL.

Lucrările la şoseaua de centură a municipiului Iaşi au fost începute în 2008, investiţia fiind de aproximativ 52 de milioane de euro. Lucrările sunt executate de firma Vega 93 SRL Galaţi şi au întârziat din cauza procedurii greoaie a exproprierilor, oamenii din zonă împotrivindu-se cedării terenurilor.

Şoseaua de centură a Iaşiului are în total 24 de kilometri, iar într-o primă etapă vor fi finalizaţi 14 kilometri, şoseaua legând drumul european E 583 de drumul judeţean Iaşi-Vaslui.

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: Şoseaua de centură a Iaşiului, unde lucrările au început în 2008, va fi gata în mai 2012.
 Vizualizări articol: 485 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Boc: Şoseaua de centură a Iaşiului, unde lucrările au început în 2008, va fi gata în mai 20125.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei