Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 sep 2011 - Anul XVI, nr. 222 (4820)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anastasiu: Peste 5.000 de români vor călători anul viitor prin reprezentanța oficială a TUI

Marţi, 20 Septembrie 2011 (14:39:06)

Peste 5.000 de români vor călători în 2012 în străinătate prin pachete cumpărate de la TUI Travel Center, reprezentanța concernului german în România, iar numărul acestora se va dubla în fiecare an în următorii 3-4 ani, a declarat Dragoş Anastasiu, proprietarul Eurolines, partenerul TUI în România.

"Estimăm un minim de 5.000-6.000 de români care vor pleca anul viitor prin TUI Travel Center în străinătate. Şi numărul străinilor care vor veni prin TUI pe litoral se va tripla, de la o mie şi ceva de persoane anul acesta, pentru că se va tripla numărul de zboruri", a spus Anastasiu într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că în acest an au plecat cu pachete TUI, prin diverse agenții româneşti revânzătoare, circa 10.000 de turişti români.

Harald Kraus, directorul de vânzări al TUI Austria, a menţionat că, în următoarele luni, 25 din cele 52 de agenții ale Eurolines vor fi branduite TUI Travel Center, urmând ca în următorii trei ani numărul acestora să ajungă la 100.

Turiştii vor pleca către diverse destinații din lume prin Viena, pentru că în următorii doi ani TUI nu intenționează să opereze chartere din România.

Eurolines a încheiat în iunie un parteneriat cu TUI Travel PLC, companie înregistrată în Marea Britanie şi controlată de grupul german TUI, liderul mondial în domeniul turismului. Astfel, o cotă importantă din ofertele turistice din agenţiile turoperatorului român va fi reprezentată de produsele TUI.

Prin tranzacţia încheiată, Eurolines va integra şi societatea deţinută de TUI în România, Danubius Travel, operaţiune care nu presupune un transfer de acţiuni. Danubius Travel din Constanţa, societate deţinută de TUI Travel PLC, Ciprian Popescu şi Camelia Dinu, devine astfel parte integrantă a grupului Eurolines, păstrându-şi ariile sale de activitate, respectiv turismul de incoming, croaziere şi business travel.

TUI Travel PLC operează în 180 de ţări şi are circa de 30 de milioane de clienti anual şi aproximativ 49.000 angajaţi. La nivel mondial, grupul TUI este împărţit în trei directii principale: TUI Travel, TUI Hotels&Resorts şi Cruises.

Grupul Eurolines România deţine 9 societăţi, are circa 400 de angajaţi, 6 agenţii francizate în Germania, o flotă de 35 de autocare şi aproximativ 200 de autoturisme. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anastasiu: Peste 5.000 de români vor călători anul viitor prin reprezentanța oficială a TUI.
 Vizualizări articol: 617 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anastasiu: Peste 5.000 de români vor călători anul viitor prin reprezentanța oficială a TUI0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei