Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 aug 2011 - Anul XVI, nr. 193 (4791)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc:Nu sunt tensiuni în coaliţie pentru numirea ministrului Sănătăţii; se va face în timp şi la timp

Miercuri, 17 August 2011 (14:00:41)

Premierul Emil Boc a declarat, miercuri, că nu există tensiuni în coaliţie cu privire la numirea unui nou ministru al Sănătăţii, precizând că acesta va fi desemnat "în timp şi la timp".

"Vreau să zic că nu există tensiuni în coaliţie cu privire la acest subiect, şi în timp şi la timp vom avea un nou ministru al Sănătăţii", a declarat Emil Boc înaintea şedinţei BPN al PDL.

El a făcut această precizare după ce a fost întrebat despre discuţiile din coaliţie pe tema numirii unui nou ministru al Sănătăţii.

Emil Boc a plecat apoi spre sala de şedinţe a PDL, refuzând să răspundă la o întrebare privind trecerea CNAS la Ministerul Sănătăţii.

Prim-vicepreşedintele PDL, Roberta Anastase, a declarat, pentru MEDIAFAX, că membrii coaliţiei nu au luat miercuri nicio decizie privind trecerea CNAS la Ministerul Sănătăţii, precizând că sunt în curs o serie de evaluări a diverselor variante.

"Nu am luat încă nicio decizie (privind trecerea CNAS la Ministerul Sănătăţii - n.r.). Suntem în faza în care facem un set de evaluări a diverselor variante. Încercăm să construim evaluări obiective, fără patimi", a declarat Roberta Anastase.

Ea a precizat că nu s-a pus problema ca UDMR să mai ceară conducerea vreunui alt minister.

Preşedintele PDL, Emil Boc, s-a întâlnit, marţi seară, la sediul partidului, cu mai mulţi lideri democrat-liberali, potrivit vicepreşedintelui Elena Udrea fiind discutate subiecte precum trecerea CNAS la Ministerul Sănătăţii, alegerile parţiale, dar şi "ce glume a mai făcut opoziţia".

Întrebată despre trecerea CNAS la Ministerul Sănătăţii, aşa cum ar dori UDMR, Udrea a spus, la B1 TV, că acesta a fost subiect de discuţie, însă "se va tranşa mâine (miercuri - n.r.), în discuţia coaliţiei".

"Nu este neapărat o pretenţie a UDMR, subiectul apartenţei sau nu a Casei de Asigurări la Ministerul Sănătăţii a pornit de la primul-ministru, care a cerut o evaluare, şi comparativă cu felul în care este organizat sistemul în alte ţări europene şi aşa s-a ajuns la ideea că poate ar fi mult mai bine dacă ar fi în acelaşi loc, dacă şi Casa ar fi în coordonarea ministrului Sănătăţii. Se va decide mâine (miercuri - n.r.), nu a fost un subiect important şi nici nu e o problemă pentru coaliţie", a adăugat Udrea. Vicepreşedintele PDL a precizat că premierul a dorit să ştie dacă exemple de succes din alte ţări arată că cele două instituţii funcţionează mai bine separat sau împreună.

Elena Udrea a menţionat totodată, referitor la desemnarea unui nou ministru al Sănătăţii, după demisia lui Cseke Attila, că UDMR ar urma să facă o propunere în cursul acestei săptămâni. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc:Nu sunt tensiuni în coaliţie pentru numirea ministrului Sănătăţii; se va face în timp şi la timp.
 Vizualizări articol: 417 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc:Nu sunt tensiuni în coaliţie pentru numirea ministrului Sănătăţii; se va face în timp şi la timp0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei