Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 aug 2011 - Anul XVI, nr. 187 (4785)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bărbatul care a protestat în zona Palatului Cotroceni a fost dat jos de pe stâlp

Miercuri, 10 August 2011 (15:40:40)

Bărbatul care a protestat, miercuri, aproape şapte ore în zona Palatului Cotroceni a fost luat de pe stâlpul pe care se urcase şi dat joc cu autoscara pompierilor.

După ce a fost coborât la sol, bărbatul a fost preluat de poliţişti, care îl vor duce la Secţia 22, pentru a fi audiat.

Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, s-a urcat, miercuri, în jurul orei 8.30, pe un stâlp de lângă Palatul Cotroceni şi a ameninţat că se împuşcă în cap cu un pistol dacă nu vine preşedintele Traian Băsescu să discute cu el.

El a afişat o pânză pe care scria "Nu există drepturile omului în România. Vă rog să îmi daţi dreptul la moarte" şi s-a legat de stâlpul de iluminat cu o sârmă prinsă în jurul gâtului. Bărbatul spunea că a fost nedreptăţit într-un proces cu firma la care a lucrat.

Cinci negociatori de la Poliţia Capitalei au discutat aproximativ şapte ore cu bărbatul, reuşind să-l convingă să coboare de pe stâlp în jurul orei 15.30.

Bărbatul a mai încercat să se sinucidă, el fiind diagnosticat cu "sindrom depresiv reactiv şi tulburare de personalitate polimorfă, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Potrivit surselor citate, bărbatul este la a treia urcare pe stâlp şi a încercat să se sinucidă cu apă grea.

În 8 iunie, bărbatul s-a urcat pe un stâlp de lângă Palatul Cotroceni, ameninţând că se sinucide, fiind convins să renunţe la protest după aproximativ şase ore. Bărbatul s-a legat atunci cu trei cabluri electrice tricolore de stâlp şi de gât, acuzând tot justiţia pentru gestul său.

Când a fost dat jos de pe stâlpul pe care se urcase pentru a protesta, asupra lui a fost găsit un document medical eliberat după ce a fost examinat în urma unei tentative de sinucidere cu apă grea. În urma examinării medicale, bărbatul a fost diagnosticat cu "sindrom depresiv reactiv şi tulburare de personalitate polimorfă", au mai spus sursele citate.

Tot în 8 iunie, în zona Palatului Cotroceni şi-a dat foc un bărbat de 59 de ani, suferind arsuri de gradele doi şi trei la nivelul mâinii, antebraţului stâng, la ambele picioare şi la gamba stângă. Bărbatul - Petre Murjan - este membru al sindicatelor cadrelor militare disponibilizate sau în rezervă. El a ieşit la pensie în 1988, cu grad de maior.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbatul care a protestat în zona Palatului Cotroceni a fost dat jos de pe stâlp.
 Vizualizări articol: 483 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbatul care a protestat în zona Palatului Cotroceni a fost dat jos de pe stâlp0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei