Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 aug 2011 - Anul XVI, nr. 185 (4783)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PDL: La nivel guvernamental se va face o analiză privind relaţia între CNAS şi MS

Luni, 8 August 2011 (15:13:33)

Deputatul PDL Răzvan Mustea a declarat, luni, după şedinţa BPN, că până la desemnarea noului ministru al Sănătăţii se va face la nivel guvernamental o analiză instituţională privind relaţia între CNAS şi Ministerul Sănătăţii.

Mustea a precizat că în şedinţa BPN şi a coaliţiei s-a discutat faptul că portofoliul Ministerului Sănătăţii va reveni UDMR care va face o nominalizare după 15 zile de interimat al lui Cseke Attila.

"În această perioadă se va face o analiză instituţională a relaţiei între Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi Ministerul Sănătăţii", a adăugat Mustea.

Întrebat dacă UDMR condiţionează numirea unui ministru de un control unic al Casei şi al Ministerului Sănătăţii, Mustea a spus că acest subiect nu s-a discutat în BPN şi că la nivel guvernamental se va face această analiză a relaţiei între Casa de Sănătate şi Ministerul Sănătăţii.

"Nu pot da amănunte în momentul în care vom avea o opinie vă vom anunţa", a precizat Mustea.

Ministrul Cseke Attila a anunţat, joi, că demisionează din funcţie, nemulţumit de banii primiţi de Ministerul Sănătăţii la rectificarea bugetară, care s-a discutat fără a i se cere punctul de vedere, şi a precizat că în mandatul său a avut mai multe dispute cu reprezentanţi ai Ministerului Finanţelor.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că nu se poate să existe "de fapt două ministere", adică CNAS şi Ministerul Sănătăţii, adăugând că fără ca CNAS să fie subordonată Ministerului Sănătăţii şi ministrului nu pot fi rezolvate problemele din sănătate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PDL: La nivel guvernamental se va face o analiză privind relaţia între CNAS şi MS.
 Vizualizări articol: 482 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PDL: La nivel guvernamental se va face o analiză privind relaţia între CNAS şi MS0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei