Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 iun 2011 - Anul XVI, nr. 149 (4747)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: Prezenţa mea în Parlament e legată strict de revizuirea Constituţiei

Luni, 27 Iunie 2011 (15:30:40)

Preşedintele Traian Băsescu a precizat, luni, că prezenţa sa în Legislativ este legată "strict" de propunerea de revizuire a Constituţiei, menţionând totodată că lasă Parlamentului libertatea de a face modificări în proiectul trimis de el.

Precizând că prezenţa sa în faţa Parlamentului este legată strict de propunerea de revizuire a Constituţiei, şeful statului a afirmat, la începutul discursului său în plenul reunit, că a considerat că este "un gest obligatoriu" să se prezinte în Parlament pentru a prezenta câteva elemente ale proiectului de revizuire a legii fundamentale.

Traian Băsescu a menţionat că a primit de la preşedintele Senatului o scrisoare în care i se solicita ca el, în calitate de iniţiator al revizuirii Constituţiei, să introducă în proiect modificările rezultate din decizia Curţii Constituţionale.

Preşedintele a susţinut că "acest lucru nu este posibil", deoarece sunt şi propuneri ale CC care nu fac parte din propunerea sa de revizuire a Constituţiei şi atunci a considerat a fi "cel mai corect" să lase Parlamentului libertatea de face modificările pe care le consideră necesare. El a adăugat că, deşi recomandările Curţii Constituţionale nu sunt imperative, sunt puncte de vedere de care se poate ţine cont.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi dimineaţă, că înainte de plecarea spre Bruxelles a trimis Parlamentului proiectul de revizuire a Constituţiei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: Prezenţa mea în Parlament e legată strict de revizuirea Constituţiei.
 Vizualizări articol: 425 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu: Prezenţa mea în Parlament e legată strict de revizuirea Constituţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei