Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 mai 2011 - Anul XVI, nr. 107 (4705)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bărboianu: Conducerea clubului şi antrenorul au decis să nu joc cu Universitatea Craiova

Luni, 9 Mai 2011 (15:04:56)

Jucătorul dinamovist Ştefan Bărboianu a afirmat, luni, la ieşirea de la DNA, Serviciul Teritorial Craiova, unde a fost audiat în urma plângerii depuse de Adrian Mititelu, că nu va juca în meciul împotriva Universităţii Craiova, decizia fiind luată de conducerea clubului şi de antrenorul Ioan Andone.

"Am acceptat decizia clubului Dinamo. Probabil că şi ei s-au gândit să ne ferească de toată presiunea aceasta. Cu sufletul nu cred că puteam să joc împotriva Craiovei. Dacă nea Ando şi clubul decidea ca eu să joc astă seară, sunt jucător profesionist şi trebuia să joc", a declarat Ştefan Bărboianu la ieşirea de la audierile DNA, Serviciul Teritorial Craiova. El a fost solicitat de procurori în calitate de martor în cazul unei plângeri depuse de finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, împotriva fostului selecţioner al echipei naţionale Victor Piţurcă.

El apreciază că rămânerea în Liga I a Universităţii Craiova nu depinde de meciul cu Dinamo Bucureşti, care se va disputa, luni seară, pe arena "Ion Oblemenco". "Soarta Craiovei depinde şi nu depinde de Dinamo, pentru că şi Bistriţa ia bătaie, până la urmă se joacă în meciul de la Bistriţa rămânerea Craiovei. Eu îmi doresc ca rămânerea Craiovei în Liga I să nu se decidă astă seară şi chiar îmi doresc să rămână, pentru că ar fi păcat să cadă", a mai spus Bărboianu.

Ştefan Bărboianu crede că numărul spectatorilor care vor fi la meciul din această seară va fi mai mic decât cel al forţelor de ordine, care vor asigura paza în jurul stadionului şi în incinta arenei. "Am auzit şi eu că s-au vândut bilete puţine pentru meciul de diseară. Mă şi gândeam ce a fost şi ce s-a ajuns. S-a ajuns de la un stadion plin de 30.000 de oameni să joci cu Dinamo, care este cel mai aşteptat meci, cu 1.000 de spectatori. Sigur vor fi mai puţini spectatori decât forţe de ordine. Mă mai gândesc dacă diseară ajung la stadion", a precizat Bărboianu.

Jucătorii dinamovişti Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu nu au fost incluşi în lotul pentru meciul cu Universitatea Craiova, ei fiind audiaţi, luni, timp de aproximativ două ore, la sediul DNA- Serviciul teritorial Craiova, pentru audieri în urma plângerii formulate de finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu împotriva lui Victor Piţurcă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărboianu: Conducerea clubului şi antrenorul au decis să nu joc cu Universitatea Craiova.
 Vizualizări articol: 406 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărboianu: Conducerea clubului şi antrenorul au decis să nu joc cu Universitatea Craiova0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei