Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 mar 2011 - Anul XVI, nr. 59 (4657)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: Venirea la guvernare a USL, "Alianţa Socialistă", ar face praf toată creşterea economică

Duminică, 13 Martie 2011 (14:21:01)

Preşedintele PDL, Emil Boc, afirmă că venirea la guvernare a Uniunii Social Liberale, pe care a numit-o "Alianţa Socialistă", ar face "praf" toată creşterea economică din ultima perioadă şi ar duce ţara din nou în subdezvoltare, el arătând că PDL "are obligaţia să apere România de această alianţă".

Emil Boc a făcut aceste declaraţii la Consiliul de Coordonare al PDL Bacău, unde cei aproape 700 de delegaţi urmează să aleagă noua conducere a filialei judeţene, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Liderul PDL a spus că reprezentanţii opoziţiei "sunt foarte tari la populisme" şi s-a întrebat cum ar putea liderul PNL, Crin Antonescu, să aplice "politica bunului simţ" atât timp cât acesta "a lăsat la lada de gunoi bunul simţ".

"PDL are două obligaţii majore. În primul rând, ca Guvernul să asigure dezvoltarea României în următorii doi ani şi în al doilea rând să apere România de Alianţa Socialistă. Dacă această alianţă ar veni la guvernare ar face praf toată creşterea economică şi întregul progres. Ar urma aceeaşi guvernare bazată pe populism şi subdezvoltare. Să nu uităm că în 2008 au pus ţara pe butuci. Sunt foarte tari la populisme şi fraze frumos rostite la televiziunile lor. Cum putem crede că Crin Antonescu ar putea aplica politica bunului simţ despre care a tot vorbit când el a lăsat la lada de gunoi bunul simţ despre care vorbeşte?", a declarat Emil Boc.

Preşedintele PDL a mai susţinut că "a venit primăvara" atât pentru PD, cât şi pentru toţi românii, după doi ani foarte grei.

"În sfârşit a venit primăvara şi pentru PDL, şi pentru români. Încetul cu încetul toţi românii vor simţi şi în buzunare acest lucru. După doi ani, cei mai grei din ultimii 60 din punct de vedere economic, am reuşit să aducem o creştere economică. Înţeleg ce este în sufletul dumneavoastră, a membrilor PDL, şi ce a fost atunci când se luau măsuri dure ce atrăgeau privirile vecinilor asupra dumneavoastră. Altă alternativă nu aveam, nu puteam să stăm călare pe populismul lui Tăriceanu, să dăm legi populiste pentru că într-un an s-ar fi scufundat România definitiv", a conchis Boc.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: Venirea la guvernare a USL, "Alianţa Socialistă", ar face praf toată creşterea economică.
 Vizualizări articol: 617 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc: Venirea la guvernare a USL, "Alianţa Socialistă", ar face praf toată creşterea economică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei