Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 feb 2011 - Anul XVI, nr. 43 (4641)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc:Guvernul poate funcţiona doar cu susţinere, angajarea răspunderii va indica dacă mai are sprijin

Marţi, 22 Februarie 2011 (14:50:46)

Guvernul nu poate funcţiona decât atât timp cât beneficiază de susţinere politică, iar angajarea răspunderii pentru Codul Muncii va indica dacă mai există sau nu o susţinere parlamentară, a declarat, marţi, premierul Emil Boc.

"Un guvern există cât are susţinere politică. Asumarea va arăta şi existenţa sau nu a unei susţineri parlamentare pentru guvern", a spus Boc, la postul public de radio.

Întrebat dacă ia în calcul demisia din postul de prim-ministru, Boc a afirmat din nou că demisiile nu se discută, ci se fac.

"Demisiile, ca şi în cazul remanierilor, nu se discută. Dacă se fac, atunci pur şi simplu se fac, dacă nu, nu se fac", a spus Boc.

Premierul Emil Boc a anunţat, luni, că liderii coaliţiei de guvernare propun asumarea răspunderii Guvernului în Parlament pe Codul Muncii, precizând că în perioada următoare vor avea loc consultări şi cu grupurile parlamentare.

Premierul Emil Boc nu ar mai dori să renunţe nici la funcţia de prim ministru şi nici la cea de preşedinte al PDL şi intenţionează să-şi ducă cele două mandate până la capăt, au precizat, luni, pentru MEDIAFAX surse parlamentare.

Potrivit surselor citate, unii lideri ai PDL au încercat să-l determine pe Emil Boc să renunţe la funcţia de premier, dar deocamdată acesta nu doreşte să plece din fruntea Guvernului.

Emil Boc are şanse să rămână în această funcţie în condiţiile în care partenerii de coaliţie nu agreează ideea unui premier tehnocrat, iar cei vizaţi pentru înlocuirea actualului şef al Guvernului nu ar fi acceptat, potrivit surselor citate, această sarcină.

Sursele citate au mai arătat, de asemenea, că Emil Boc doreşte să candideze în continuare pentru funcţia de preşedinte al PDL şi că el şi Vasile Blaga au şanse egale, în acest moment, pentru şefia partidului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc:Guvernul poate funcţiona doar cu susţinere, angajarea răspunderii va indica dacă mai are sprijin.
 Vizualizări articol: 485 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc:Guvernul poate funcţiona doar cu susţinere, angajarea răspunderii va indica dacă mai are sprijin0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei