Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 feb 2011 - Anul XVI, nr. 42 (4640)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Campanie în Bucureşti şi alte 15 oraşe, despre importanţa asigurării locuinţelor

Luni, 21 Februarie 2011 (16:10:05)

Populaţia va fi informată cu privire la importanţa asigurării locuinţelor, în cadrul unei campanii care va fi derulată, în această săptămână, în Bucureşti şi în principalele oraşe ale ţării, informează, luni, Prefectura Bucureşti.

"Încheierea unei asigurări de locuinţă reprezintă cea mai avantajoasă modalitate de protecţie pentru casa şi bunurile fiecăruia dintre noi. Cu toate acestea, puţin peste 15% din totalul de 8,3 milioane de locuinţe sunt asigurate facultativ la nivel naţional. Mai mult decât atât, românii sunt, în continuare, informaţi doar într-o mică măsură cu privire la beneficiile unei asigurări de locuinţă, deşi frecvenţa catastrofelor naturale este în creştere de la an la an", se arată în comunicatul Prefecturii Capitalei.

Campania "Protejează-ţi casa! Asigură-te!" este organizată, în parteneriat, de către Prefectura Bucureşti, PAID - Poolul de Asigurare împotriva Dezastrelor şi APPA - Asociaţia pentru Promovarea Asigurărilor, şi beneficiază de sprijinul industriei de asigurări din România

Întregul concept are la bază distribuirea de broşuri informative gratuite, "Ghidul Siguranţei Casei Tale", cu informaţii de interes public referitoare la rolul asigurărilor de locuinţe, obligatorii sau facultative, precum şi cu privire la modalitatea de obţinere a despăgubirilor în cazul producerii unei daune.

Broşura, editată în 3 milioane de exemplare, va fi distribuită gratuit în toate intersecţiile importante din Capitală şi în alte 15 mari oraşe din ţară, în staţiile de metrou şi în marile centre comerciale, precum şi la sediile instituţiilor publice deconcentrate ale Prefecturii Bucureşti, inclusiv la ghişeele Poştei Române, Casei de Pensii a Municipiului Bucureşti, Direcţiei Generale a Finanţelor Publice, Inspectoratului Teritorial de Muncă al Municipiului Bucureşti.

"În calitate de preşedinte al Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă, am obligaţia şi datoria să mă asigur că, în cazul producerii unei calamitaţi, salvarea vieţilor omeneşti este prioritatea forţelor de intervenţie. În calitate de Prefect, sunt obligat să protejez sănătatea şi siguranţa fiecărui cetăţean. Prin sistemul de asigurare obligatorie a locuinţei, casele noastre vor fi protejate şi ne va fi mult mai uşor, cu banii primiţi de la companiile de asigurări, să ne refacem căminul", a declarat Cristian Atănăsoaie, citat în comunicat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campanie în Bucureşti şi alte 15 oraşe, despre importanţa asigurării locuinţelor.
 Vizualizări articol: 465 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campanie în Bucureşti şi alte 15 oraşe, despre importanţa asigurării locuinţelor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei