Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 feb 2011 - Anul XVI, nr. 40 (4638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc spune din nou că ştie cât costă o pâine şi invită presa să îl însoţească la cumpărături

Vineri, 18 Februarie 2011 (14:33:25)

Premierul Boc a fost întrebat din nou, vineri, de jurnalişti care este preţul pâinii şi a evitat să indice un cost concret, prezentând însă de această dată comparaţii între diferite produse, pentru a demonstra că ştie răspunsul, şi invitând presa să îl însoţească la cumpărături pentru a se convinge.

Întrebat de jurnalişti cât costă pâinea pe care o consumă, premierul a spus din nou că nu doreşte să intre într-un "joc" pe această temă.

"Eu am spus doar că nu va ajunge pâinea 5 lei, aşa cum spun cei de la Realitarea, deşi şi Antena 3 probabil că împărtăşeşte aceeaşi viziune. Eu consum pâine ca toţi românii, fie franzelă, fie pâine albă, pâine de secară, de care găsesc. Preţul unei pâini este mai mult decât preţul unei franzele, preţul unei pâini feliate este mai scump decât al unei pâini obişuite şi uite aşa ne descurcăm în viaţa de zi cu zi. Nu o să intru în jocul dumneavostră, ştiu ce urmăriţi, dar vă pot spune cu siguranţă că ştiu preţurile acestea, vi le pot demonstra dacă veniţi cu mine la cumpărături", a spus Boc.

La finalul şedinţei de miercuri a Guvernului, premierul Emil Boc a evitat să răspundă concret întrebării unui jurnalist TV privind preţul unei pâini, susţinând că ştie care este costul produsului, dar că nu doreşte să intre în "jocul" reporterului respectiv şi că la această întrebare va răspunde ministrul Agriculturii.

Întrebat în conferinţă de presă dacă ştie care este preţul unei pâini, premierul a afirmat că la această întrebare va răspunde ministrul Agriculturii.

"Nu intru în jocul dumneavoastră. Ştiu foarte bine (preţul unei pâini-n.r.), eu mă duc mai des la cumpărături decât dumneavoastră", a răspuns Boc jurnalistului.

El a adăugat că preţul unei pâini nu va urca la 5 lei, aşa cum se afirmă în emisiuni de televiziune.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc spune din nou că ştie cât costă o pâine şi invită presa să îl însoţească la cumpărături.
 Vizualizări articol: 527 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc spune din nou că ştie cât costă o pâine şi invită presa să îl însoţească la cumpărături0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei