Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 feb 2011 - Anul XVI, nr. 32 (4630)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

LPF,înştiinţată de instituirea sechestrului pe drepturile federative ale jucătorilor de la U Craiova

Miercuri, 9 Februarie 2011 (18:58:25)

Direcţia Finanţelor Dolj a anunţat conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal că au fost instituite măsuri de executare silită a societăţii pe care funcţionează echipa de fotbal Universitatea Craiova prin instituirea sechestrului pe drepturile federative ale jucătorilor care au contract cu clubul.

Surse din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Dolj au declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX, că drepturile federative ale jucătorilor aflaţi sub contract cu echipa de fotbal Universitatea Craiova au fost puse sub sechestru de Fisc, banii obţinuţi de club în urma vânzării vreunui jucător urmând a intra la bugetul de stat.

"Sechestrul a fost instituit în urmă cu o săptămână, poate mai mult. Banii obţinuţi prin vânzarea unui jucător vor ajunge la Fisc în contul unei datorii către bugetul de stat. Nu ne implicăm sub nicio formă în activitatea clubului sau în vânzarea de jucători”, au declarat surse din cadrul DGFP Dolj.

Potrivit acestora, Finanţele doljene au anunţat, marţi, şi Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) cu privire la instituirea sechestrului pe drepturile federative ale jucătorilor aflaţi sub contract cu Universitatea Craiova.

"Este acest caz cu cei doi fotbalişti Bărboianu şi Găman. Noi am anunţat ieri (marţi - n. r.) LPF despre instituirea sechestrului pentru ca dânşii, ca terţ, să aibă cunoştinţă de acest lucru. Nu ştim ai cui sunt acei jucători, dânşii ştiu mai bine din acte. Noi i-am anunţat. Atât”, au mai spus sursele DGFP Dolj.

Instituirea sechestrului asupra drepturilor federative ale jucătorilor este o procedură care a mai fost folosită în campionatul României de fotbal, Fiscul din Iaşi procedând asemănător în cazul clubului din localitate, potrivit surselor DGFP Dolj.

Datoriile societăţii pe care funcţionează clubul Universitatea Craiova se ridică la două milioane de euro către bugetul de stat, fiscul doljean punând sechestru de mai multă vreme şi pe unele bunuri imobile, reprezentând active ale societăţii.

“Am identificat nişte bunuri ale societăţii datoare la buget, dar asta nu înseamnă că nu putem găsi şi alte surse pentru a putea obţine banii necesari stingerii datoriei către bugetul de stat. Aşa s-a ajuns la sechestrul acestor drepturi federative”, au mai spus sursele DGFP Dolj. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului LPF,înştiinţată de instituirea sechestrului pe drepturile federative ale jucătorilor de la U Craiova.
 Vizualizări articol: 671 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LPF,înştiinţată de instituirea sechestrului pe drepturile federative ale jucătorilor de la U Craiova0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei