Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 ian 2011 - Anul XVI, nr. 22 (4620)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Costin: O să cerem explicit dispariţia oricărui picior de politician din companii, le-au furat

Vineri, 28 Ianuarie 2011 (14:18:56)

Sindicatele au discutat cu FMI principiile privind privatizarea unor companii şi vor cere explicit dispariţia oricărui picior de politician din companii pentru că "le-au furat", a spus, vineri, preşedintele Blocului Naţional Sindical (BNS), Dumitru Costin.

"O să cerem explicit dispariţia oricărui picior de politician din companii, pentru că le-au furat. De ani de zile sunt companii care trebuie privatizate, trebuie să terminăm cu minciuna arieratelor. În realitate, deficitul României este mult mai mare", a precizat Costin.

Potrivit liderului BNS, sunt o serie de companii din sectorul energetic "care zac de doi şi jumătate", deşi au echipe de oameni plătiţi să se ocupe de privatizare. Referitor la această problemă, vicepreşedintele BNS Ion Pisc a spus că, în momentul actual, România se află în situaţia, potrivit angajamentului cu FMI, să închidă aceste companii din sistemul energetic.

Discuţiile între sindicate şi reprezentanţii FMI privind procesele de privatizare vor continua săptămâna viitoare.

Pe de altă parte, Dumitru Costin a spus că săptămâna viitoare, la întâlnirea cu FMI, va fi reluat subiectul fondurilor structurale.

"Astăzi (vineri - n.r.) am încălzit subiectele pentru discuţiile de săptămâna viitoare, atunci vom discuta mult mai în detaliu. Astăzi s-au discutat doar principii. Pentru România orice suplimentare de fonduri europene este aproape inutilă. Banii nu pot fi în acord, ei pot fi într-o înţelegere directă între România şi Comisia Europeană", a mai spus Costin.

Vicepreşedintele BNS a subliniat că este necesar să se utilizeze fondurile structurale şi că este corect din punct de vedere al investiţiilor ca Guvernul să caute investitori astfel încât locurile de muncă să nu devină din ce în ce mai puţine. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Costin: O să cerem explicit dispariţia oricărui picior de politician din companii, le-au furat.
 Vizualizări articol: 536 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Costin: O să cerem explicit dispariţia oricărui picior de politician din companii, le-au furat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei