Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 ian 2011 - Anul XVI, nr. 6 (4604)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tarom: Nouă zboruri au fost anulate şi 11 curse au întârzieri de până la opt ore din cauza ceţii

Luni, 10 Ianuarie 2011 (15:25:18)

Tarom a anulat luni nouă curse din Bucureşti spre mai multe destinaţii interne şi externe, iar 11 zboruri au întârzieri de 7-8 ore din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, respectiv a vizibilităţii reduse generate de ceaţă.

Astfel, luni au fost anulate cursele companiei din Bucureşti spre Cluj (2), Iaşi, Sibiu, Timişoara, şi zborul Cluj-Viena, precum şi trei curse externe, respectiv Sibiu-Munchen, Bucureşti-Sofia şi Bucureşti-Belgrad, toate cu retur.

Totodată, zborurile din Oradea (2), Sibiu, Baia Mare, Târgu Mureş, Suceava, Iaşi, Timişoara şi Satu Mare, care urmau să aterizeze pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti au întârzieri de până la opt ore.

Alte două curse ale companiei, respectiv Bucureşti-Iaşi şi Bucureşti-Bari, au întârzieri de până la şapte ore, iar un alt zbor a fost redirecţionat spre aeroportul din Constanţa.

"Cursa Tarom RO156 Tel Aviv-Bucureşti nu a putut ateriza la Bucureşti la ora planificată, 12:40 local, din cauza condiţiilor meteo, a survolat Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi a aterizat în deplină siguranţă pe aeroportul din Constanţa, la ora locală 13:35. După ce condiţiile meteo vor permite aterizarea pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, pasagerii vor fost transportaţi la destinaţie cu aceeaşi aeronavă Tarom", se arată într-un comunicat al companiei.

Potrivit operatorului aerian, din cauza condiţiilor meteo actuale mai multe curse Tarom pot înregistra modificări în programul de operare.

Pasagerii care au pierdut conexiunile pe care le aveau cu alte zboruri din cauza acestor neregularităţi vor fi distribuiţi pe alte zboruri până la destinaţia finală, conform biletelor de avion, care reprezintă contractul dintre compania aeriană şi pasager, şi vor primi asistenţă pe aeroporturi.

Tarom îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. Compania, cu afaceri de 191,4 milioane de euro în 2009, operează zboruri către 49 de destinaţii, acoperind ţări din Europa, Africa de Nord şi Orientul Mijlociu.

Pentru 2010, Tarom estimează peste două milioane de pasageri transportaţi şi un grad de ocupare de peste 60%.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tarom: Nouă zboruri au fost anulate şi 11 curse au întârzieri de până la opt ore din cauza ceţii.
 Vizualizări articol: 519 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tarom: Nouă zboruri au fost anulate şi 11 curse au întârzieri de până la opt ore din cauza ceţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei