Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 dec 2010 - Anul XV, nr. 302 (4593)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Procurorii, poliţiştii şi inspectorii ITM fac cercetări în cazul accidentului de la Parlament

Joi, 23 Decembrie 2010 (13:29:18)

Procurorii, poliţiştii şi inspectorii de la ITM Bucureşti fac cercetări la Parlament, unde un angajat al TVR s-a aruncat de la balconul plenului, incidentul fiind considerat accident de muncă.

Cercetarea este făcută de poliţiştii Secţiei 17, care au mers la Parlament şi au făcut un proces-verbal în cazul accidentului. Aceştia au sesizat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, care vor coordona ancheta, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Directorul general al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Bucureşti, Constantin Bujor, a declarat, pentru MEDIAFAX, că la Parlament va fi şi o echipă de inspectori, care va face o anchetă în acest caz.

El a precizat că, după cercetarea la faţa locului, aceştia vor stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Bujor a precizat că incidentul ar putea fi încadrat în categoria accidentelor de muncă, dar acest lucru va putea fi stabilit după ce echipa de inspectori va analiza condiţiile în care s-a petrecut.

Electricianul de la TVR Adrian Sobaru s-a aruncat, joi dimineaţă, de la unul din balcoanele plenului Parlamentului, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură.

În timpul ce premierul se pregătea să îşi înceapă discursul, Adrian Sobaru a strigat de la balcon "Boc, aţi luat drepturile copiilor", apoi s-a aruncat, în cădere strigând "Libertate". El purta un tricou pe care scria "Ne-aţi ciuruit/Ne-aţi ucis viitorul copiilor noştri/ Libertate".

Adrian Sobaru a fost preluat de echipaje SMURD şi dus la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a declarat că bărbatul a suferit leziuni la un picior, putând fi vorba de o fractură deschisă. Acesta a mai spus că victima nu pare a avea alte leziuni grave.

Medicii SMURD care au intervenit după incident au adăugat că victima are şi multiple leziuni la mâini.

Subsecretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că starea bărbatului care s-ar fi aruncat de la balconul plenului Parlamentului este stabilă, el fiind conştient.

Adrian Sobaru este electrician la ştirile TVR, are 40 de ani şi doi copii, dintre care unul are o deficienţă, el fiind nemulţumit că în urma măsurilor de austeritate luate de Guvern i-au fost retrase unele drepturi pe care le primea pentru copil.

Surse din televiziunea publică au declarat, pentru MEDIAFAX, că Adrian Sobaru este angajat ca electrician la ştirile TVR, este căsătorit şi are doi copii. Potrivit aceloraşi surse, unul dintre copiii lui Adrian Sobaru suferă de autism. El nu avea o problemă legată de locul de muncă din TVR, ci era foarte nemulţumit că în urma măsurilor de austeritate luate de Guvern i-au fost retrase unele drepturi pe care le primea pentru copilul cu deficienţe.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Procurorii, poliţiştii şi inspectorii ITM fac cercetări în cazul accidentului de la Parlament.
 Vizualizări articol: 484 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Procurorii, poliţiştii şi inspectorii ITM fac cercetări în cazul accidentului de la Parlament0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Accident de munca??? trimis de
(23 dec 2010, 21:43:49
Oameni buni, inchipuiti-va, in timp ce pe fluxurile tuturor marilor agentii straine de presa sunt difuzate imaginile acestui tragic protest-simbol impotriva imposturii, minciunii si relei credinte a celor ce conduc acum Romania, comisiile de ancheta stabilite ad-hoc incearca sa-l scoata ca fiind accident de munca!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei