Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 dec 2010 - Anul XV, nr. 302 (4593)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: Am discutat cu ministrul Sănătăţii, starea persoanei care s-ar aruncat de la balcon e stabilă

Joi, 23 Decembrie 2010 (13:28:43)

Premierul Boc a anunţat, că a discutat cu ministrul Sănătăţii şi managerul Spitalului Universitar despre starea medicală a persoanei care s-a aruncat de la unul dintre balcoanele sălii Parlamentului şi a precizat că situaţia acesteia este stabilă, fiind în continuare supusă unor evaluări medicale.

Un accident a avut loc, joi, în sala de plen a Camerei Deputaţilor, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură în plenul reunit al Parlamentului, o persoană sărind de la unul din balcoanele sălii.

În timpul intervenţiilor în plenul Parlamentului, în timp ce premierul Emil Boc se pregătea să îşi susţină discursul, un bărbat a urcat la unul din balcoanele sălii de plen.

Bărbatul a intrat în lojă, s-a urcat pe marginea balconului, a strigat "Ne-ţi ciuruit"şi le-a arătat parlamentarilor o bilă portocalie cu numărul 13, pe care o ţinea în mână, după care s-a aruncat, căzând peste un pupitru care nu era ocupat de niciun parlamentar.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, că parlamentarii PSD nu vor mai participa la şedinţa comună a Parlamentului pentru dezbaterea moţiunii de cenzură, după ce un bărbat s-a aruncat de la unul din balcoanele plenului.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat la rândul său, după incidentul din plen, când o persoană a protestat aruncându-se de la balcon, că s-a asitat la un moment cumplit, el apreciind Guvernul ar trebui să îşi retragă măcar Legea cadru a salarizării, care a făcut obiectul moţiunii de cenzură.

Şedinţa plenului reunit pentru dezbaterea moţiunii de cenzură a fost reluată, potrivit deciziei grupurilor parlamentare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: Am discutat cu ministrul Sănătăţii, starea persoanei care s-ar aruncat de la balcon e stabilă.
 Vizualizări articol: 438 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc: Am discutat cu ministrul Sănătăţii, starea persoanei care s-ar aruncat de la balcon e stabilă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei