Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 dec 2010 - Anul XV, nr. 288 (4579)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Senatoarea Plăcintă, audiată ca martor în dosarul fiului său, acuzat de tentativă de omor

Marţi, 7 Decembrie 2010 (16:56:18)

Senatoarea Sorina Plăcintă a fost audiată ca martor, marţi, de procurorii bucureşteni în dosarul în care este cercetat fiul său, Răzvan Andrei, pentru tentativă de omor după ce a intrat cu maşina într-un bărbat, pe care l-a abandonat sub vehicul şi a fugit de la locul accidentului.

Sorin Plăcintă a plecat de la Parcetul Tribunalului Bucureşti o maşină cu număr de Senat, ea nefăcând nicio declaraţie jurnaliştilor.

Răzvan Andrei Plăcintă este audiat de procurori în dosarul privind implicarea sa într-un accident, după ce s-a certat cu iubita sa, în plină stradă, conflict ce a degenerat.

Iniţial, tânărul a dat o scurtă declaraţie la spital, unde a ajuns după conflict, însă susţinerile sale au fost infirmate de martorii scandalului, astfel că a fost convocat la Parchet.

Marţi, Parchetul Tribunalului Bucureşti a început urmărirea penală împotriva fiului senatoarei PDL Sorina Plăcintă, tânărul fiind acuzat de tentativă de omor, ultraj contra bunelor moravuri şi tâlhărie, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Acuzaţiile vind după ce Răzvan Andrei Plăcintă şi-a lovit iubita, apoi i-a sărit pe maşină, spărgând luneta şi oglinda, iar când a vrut să plece de la locul conflictului, a intrat cu autoturismul său într-un bărbat.

În scandal, telefonul tinerei a dispărut, astfel că Răzvan Andrei este pus sub acuzare şi pentru tâlhărie.

Fiul senatoarei PDL Sorina Plăcintă este acuzat de tentativă de omor după un incident pe care l-a avut, luni seara, cu iubita sa, în ajutorul căreia au intervenit mai mulţi bucureşteni, unul fiind lovit de maşina lui Andrei Plăcintă, iar un altul trăgând foc de avertisment cu o armă deţinută legal.

În zona intersecţiei Ştirbei Vodă cu Berzei, înspre Piaţa Matache, fiul senatoarei, Răzvan Andrei (19 ani) a avut un incident cu iubita sa. După ce a fost lovită, tânăra a vrut să părăsească locul, urcându-se la volanul unui Volkswagen, însă Andrei Plăcintă a blocat-o cu maşina sa, un Renault Laguna, au declarat surse judiciare.

Un bucureştean, martor al întregii scene, a încercat să intervină pentru aplanarea conflictului, fără rezultat.

Când a văzut că tânăra s-a urcat în maşină, Andrei Plăcintă a sărit pe autovehicul, spărgând luneta şi oglinda. Apoi, tânărul a urcat în maşina sa, iar bucureşteanul s-a pus în faţa autovehiculului în încercarea de a-l opri, dar fiul senatorului PDL a trecut peste el, bărbatul rămânând blocat sub Renault.

Cinci persoane au răsturnat autovehiculul pentru a-l scoate pe bucureşteanul, blocat sub maşină.

Pe de altă parte, un alt martor, când a văzut că lucrurile degenerează, a tras cu puşca cu aer comprimat, pentru a-l speria pe tânăr.

Răzvan Andrei a fugit de la locul scandalului, între timp fiind apelată Poliţia Rutieră, care a apreciat că nu este de competenţa sa, astfel că au fost chemaţi poliţiştii judiciarişti.

Poliţia a înregistrat cazul, luând număr unic de la Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Tânărul a ajuns la spital, având o rană la mână, au precizat sursele citate.

Andrei Răzvan Plăcintă a fost tratat pentru răni superficiale la nivelul membrelor, în Serviciul Urgenţe de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, iar marţi la prânz a plecat din unitatea sanitară, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al SUUB, Bogdan Popescu.

Medicul Bogdan Popescu a precizat că Andrei Plăcintă a avut doar răni minore, care au fost tratate în Serviciul Urgenţe.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB) a mai spus că o altă persoană care a fost implicată în incident a ajuns la spital, cu răni superficiale, însă nu a necesitat internare.

Răzvan Andrei Plăcintă a dat o scurtă declaraţie poliţiştilor la spital, el fiind cercetat pentru mai multe infracţiuni, printre care tentativă de omor, distrugere, lovire.

Nu este prima dată când fiul Sorinei Plăcintă este implicat într-un scandal. În urmă cu câteva luni, presa a relatat că Andrei Plăcintă a postat pe contul său de pe o reţea de socializare fotografii în care apare urinând pe o troiţă maramureşeană, iar în 2009 a postat imagini în care săruta un bărbat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatoarea Plăcintă, audiată ca martor în dosarul fiului său, acuzat de tentativă de omor.
 Vizualizări articol: 605 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Senatoarea Plăcintă, audiată ca martor în dosarul fiului său, acuzat de tentativă de omor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei