Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 nov 2010 - Anul XV, nr. 280 (4571)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Traian Băsescu i-a spus Andreei Marin că se menţine tânără graţie soţului ei, Ştefan Bănică

Duminică, 28 Noiembrie 2010 (15:25:09)

Preşedintele Traian Băsescu, aflat, sâmbătă, la gala premiilor TVR Internaţional, a complimentat-o pe Andreea Marin, gazda evenimentului, spunându-i că nu pare că îmbătrâneşte şi că acest lucru pare a fi şi meritul soţului ei, Ştefan Bănică, potrivit imaginilor difuzate de televiziunea publică.

Invitat pe scenă pentru a-i face un laudatio jurnalistului şi editorialistului moldovean Vitalie Ciobanu, care a primit premiul de excelenţă în jurnalism, Traian Băsescu i-a spus Andreei Marin: "Până să-i fac un laudatio lui Vitalie Ciobanu ţi-aş face ţie unul, arăţi superb.".

"Mulţumesc tare mult, învăţ să îmbătrânesc frumos, aşa se spune, nu?", a replicat Andreea Marin.

"N-aş spune că tu îmbătrâneşti şi asta pare a fi şi meritul lui Ştefan", a spus preşedintele Băsescu, referindu-se la muzicianul şi actorul Ştefan Bănică, soţul Andreei Marin.

"Mulţumesc tare mult", a spus Andreea Marin, înainte ca preşedintele Traian Băsescu să vorbească despre jurnalistul Vitalie Ciobanu.

Preşedintele Traian Băsescu, preşedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, premierul moldovean, Vlad Filat, şi ministrul român de Externe, Teodor Baconschi, au participat, sâmbătă seară, la Gala Premiilor de Excelenţă TVR Internaţional, cu o zi înaintea alegerilor legislative care au loc în Republica Moldova.​

Gala Premiilor TVR Internaţional, un eveniment anual, aflat la a noua ediţie, dedicat personalităţilor şi proiectelor care au obţinut rezultate deosebite în promovarea imaginii României în lume, a fost transmisă în duplex Bucureşti - Chişinău, gazdele ceremoniei fiind Andreea Marin (la Bucureşti) şi Cristian Tabără (la Chişinău).

Preşedintele Traian Basescu l-a elogiat pe ziaristul şi editorialistului moldovean Vitalie Ciobanu, spunând despre acesta că "dă lecţii de jurnalism atât colegilor de breaslă, cât şi politicienilor" şi că "are un scris tăios, inteligent şi extrem de obiectiv", "cu mare forţă şi autoritate".

Decernarea premiului a avut loc pe scena de la Chişinău, jurnalistul Vitalie Ciobanu primind distincţia din mâinile ambasadorului României la Chişinău, Marius Lazurca.

Tot în cadrul evenimentului, preşedintele moldovean interimar Mihai Ghimpu i-a făcut laudatio lui Neagu Djuvara, care a primit premiul de excelenţă pentru istorie.

La gala premiilor TVR Internaţional, directorul Jurnal Trust Media, Val Butnaru, a primit premiul de excelenţă în literatură, basarabeanca Tania Popa, actriţă a Teatrului Naţional Bucureşti, a primit premiul de excelenţă în teatru, iar ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a primit premiul pentru politică externă. Alte premii au fost decernate poetului Dumitru Matcovschi, regizorului Virgil Mărgineanu, dirijorului Nicolae Botgros.

Ceremonia a fost însoţită şi de un spectacol, sâmbătă seară, alături de artişti români evoluând şi Zinaida Bolboceanu şi orchestra Lăutarii, condusă de Nicolae Botgros, din Republica Moldova. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traian Băsescu i-a spus Andreei Marin că se menţine tânără graţie soţului ei, Ştefan Bănică.
 Vizualizări articol: 532 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Traian Băsescu i-a spus Andreei Marin că se menţine tânără graţie soţului ei, Ştefan Bănică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei