Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 nov 2010 - Anul XV, nr. 280 (4571)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Haşotti: Scandalul de la Interne ar putea afecta aderarea României la Spaţiul Schengen

Duminică, 28 Noiembrie 2010 (15:25:51)

Senatorul liberal Puiu Haşotti susţine că scandalul de la Ministerul de Interne, care a dus la demiterea secretarului de stat Dan Valentin Fătuloiu şi a şefului IGPR, Petre Tobă, ar putea afecta aderarea României la Spaţiul Schengen, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Scandalul de la Ministerul de Interne s-ar putea să afecteze aderarea României la Spaţiul Schengen şi aici întreaga clasă politică trebuie să vorbească la unison pentru că este vorba de un interes naţional şi întotdeauna de când fac politică am spus că interesul naţional este peste interesul partidelor”, a afirmat duminică, într-o conferinţă de presă, senatorul Puiu Haşotti.

El s-a referit apoi la numele celor care i-au înlocuit pe Fătuloiu şi Tobă, respectiv Liviu Popa la şefia IGPR şi Ioan Dascălu în locul secretarului de stat Dan Fătuloiu şi a spus că Ministerul de Interne a căzut în misticism.

"Aş începe cu un joc de cuvinte: Ministerul de Interne a căzut în misticism pentru că în fruntea lui au fost numiţi un popă şi un dascăl”, a spus Haşotti.

Ministrul Internelor, Traian Igaş, i-a demis, marţi, atât pe şeful Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică Dan Valentin Fătuloiu, cât şi pe şeful Poliţiei Române, Petre Tobă. De asemenea, şeful IPJ Neamţ Aurelian Şoric a fost eliberat din funcţie, la cererea acestuia.

Măsurile au fost luate în urma asasinatului comis în 14 noiembrie la Piatra Neamţ, asupra lui Gheorghţiţă Mararu, membru al lumii interlope locale, şi după ce şeful comisarul şef Aurelian Vasea Şoric a fost acuzat că ar "pactiza" cu lumea interlopă.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Haşotti: Scandalul de la Interne ar putea afecta aderarea României la Spaţiul Schengen.
 Vizualizări articol: 452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haşotti: Scandalul de la Interne ar putea afecta aderarea României la Spaţiul Schengen0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei