Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 nov 2010 - Anul XV, nr. 277 (4568)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Asociaţia Municipiilor din România va iniţia un proiect de interzicere a produselor etnobotanice

Miercuri, 24 Noiembrie 2010 (16:33:11)

Asociaţia Municipiilor din România (AMR) va iniţia un proiect de lege privind interzicerea comercializării produselor etnobotanice, a spus prim-vicepreşedintele AMR, primarul municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita, acesta precizând că în prezent fiecare primar "face după cum îl taie capul".

Prim-vicepreşedintele AMR Gheorghe Nichita, şi primar al Iaşiului, a anunţat, miercuri, că asociaţia pe care o reprezintă va iniţia un proiect de lege privind interzicerea comercializării produselor etnobotanice, care va fi depus la Parlament, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"În momentul de faţă, fiecare primar face după cum îl taie capul pentru a interzice produsele etnobotanice. Din păcate, actele normative existente sunt, în prezent, încă permisive şi din acest motiv trebuie să ne implicăm noi, primarii", a declarat Nichita.

El a afirmat că a fost contactat de mai mulţi primari din Moldova care i-au solicitat documentele elaborate deja de municipalitatea ieşeană pentru interzicerea comercializării produselor etnobotanice în Iaşi.

Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, a anunţat, săptămâna trecută, că a emis o dispoziţie privind interzicerea comercializării plantelor etnobotanice în municipiu, instituţia urmând să dea în judecată firmele care vând astfel de produse în vederea anulării autorizaţiilor de funcţionare.

Zeci de pacienţi intoxicaţi cu produse etnobotanice au ajuns în ultimele săptămâni la spitalele din Iaşi, ultimele cazuri înregistrându-se duminică la Spitalul de Copii "Sfânta Maria", unde au fost aduşi în stare gravă trei adolescenţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asociaţia Municipiilor din România va iniţia un proiect de interzicere a produselor etnobotanice.
 Vizualizări articol: 489 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asociaţia Municipiilor din România va iniţia un proiect de interzicere a produselor etnobotanice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei