Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 oct 2010 - Anul XV, nr. 234 (4525)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Parlamentarii semnatari ai petiţiei "Vrem drumuri moderne" au invitat-o pe Boagiu, azi, la Parlament

Marţi, 5 Octombrie 2010 (14:35:12)

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a fost invitată la Parlament, marţi, la 18.30, la o discuţie despre bugetul alocat autostrăzii Transilvania pentru anii următori precum şi despre modernizarea drumurilor din zona de graniţă a ţării, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Potrivit comunicatului semnat de senatorul PNL Cornel Popa, o nouă rundă de discuţii între semnatarii declaraţiei de la Suplacu de Barcău, "Vrem drumuri moderne!" a avut loc la Palatul Parlamentului, luni.

Grupul de lucru a reunit senatori şi deputaţi din judeţele Bihor, Cluj, Sălaj şi Braşov. În urma întâlnirii, cei prezenţi au stabilit ca marţi să fie invitat la Palatul Parlamentului ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, la o discuţie concretă despre bugetul alocat autostrăzii, pentru anii următori, ca şi pentru modernizarea drumurilor din zona de graniţă a ţării.

De asemenea, parlamentarii prezenţi au hotărât să susţină prin acţiuni comune proiectul Autostrada Transilvania. Senatorii şi deputaţii semnatari ai declaraţiei "Vrem drumuri moderne!" au subscris la ideea că România trebuie să finanţeze lucrări de importanţă majoră cum este autostrada sau infrastructura de centuri ocolitoare pentru unele oraşe, mai ales în perioadă de criză, deoarece acestea generează, la rândul lor, locuri de muncă şi aduc implicit dezvoltare în zonele aferente, se mai arată în comunicatul citat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parlamentarii semnatari ai petiţiei "Vrem drumuri moderne" au invitat-o pe Boagiu, azi, la Parlament.
 Vizualizări articol: 537 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parlamentarii semnatari ai petiţiei "Vrem drumuri moderne" au invitat-o pe Boagiu, azi, la Parlament0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei