Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 oct 2010 - Anul XV, nr. 234 (4525)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aproximativ 70 de persoane, la slujba oficiată în "Catedrala Marinarilor" pentru mama preşedintelui

Marţi, 5 Octombrie 2010 (19:17:02)

Aproximativ 70 de persoane - rude, cunoştinţe ale familiei Băsescu, dar şi oameni simpli - sunt prezente, marţi seară, în Biserica "Sfântul Ierarh Nicolae", din Constanţa, unde are loc slujba de pomenire pentru mama preşedintelui Traian Băsescu, decedată luni.

La slujba de pomenire, care a început la ora 18.00, participă preşedintele Traian Băsescu, alături de toţi membrii apropiaţi ai familiei Băsescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accesul în catedrală a fost liber, astfel că la slujba de pomenire participă aproximativ 70 de persoane - rude, cunoştinţe ale familiei Băsescu, dar şi oameni simpli, toţi fiind cu ochii în lacrimi.

După ce oamenii au aflat din presă unde a fost depus sicriul cu trupul neînsufleţit al mamei preşedintelui, oamenii vin în grupuri de câte două - trei persoane şi depun câte o floare.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, marţi, în jurul orei 16.45, împreună cu soţia sa, Maria, cu două ore mai devreme decât era programat, la Biserica "Sfântul Ierarh Nicolae" din municipiul Constanţa, unde este depus sicriul cu trupul neînsufleţit al mamei sale, Elena Băsescu.

Şeful statului a coborât din maşină şi s-a îmbrăţişat cu două persoane care îl aşteptau să îi prezinte condoleanţe, după care s-a adresat jurnaliştilor spunându-le: "Măi, copii, n-aţi obosit şi voi?".

Traian Băsescu şi soţia sa au intrat apoi în biserică, însă şeful statului a mai ieşit afară, iar la un moment dat le-a spus ziariştrilor: "Nu vă e frig, măi, copii? Staţi aici încă de ieri!".

Elena Băsescu va fi înmormântată miercuri, la ora 10.00, la Cimitirul Central din Constanţa, unde este înmormântat şi tatăl preşedintelui Traian Băsescu, iar până atunci sicriul cu trupul neînsufleţit va rămâne depus în Biserica "Sfântul Ierarh Nicolae" din municipiu, cunoscută ca şi "Catedrala Marinarilor".

Miercuri dimineaţă, la Constanţa se va afla şi premierul Emil Boc pentru înmormântarea Elenei Băsescu, şedinţa săptămânală de Guvern urmând să fie programată pentru după-amiaza zilei de miercuri.

Preşedintele Traian Băsescu a revenit în ţară, luni seară, cu o aeronavă de linie, de la Bruxelles, unde participa la un summit UE-Asia, după ce a aflat despre decesul mamei sale în cursul după-amiezii de luni.

Şeful statului a ajuns, în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 02.30, la locuinţa mamei sale de la Constanţa şi le-a mulţumit ziariştilor pentru condoleanţe.

Elena Băsescu, mama preşedintelui Traian Băsescu, a murit, luni, la Constanţa, la vârsta de 82 de ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproximativ 70 de persoane, la slujba oficiată în "Catedrala Marinarilor" pentru mama preşedintelui.
 Vizualizări articol: 560 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproximativ 70 de persoane, la slujba oficiată în "Catedrala Marinarilor" pentru mama preşedintelui0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei