Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 sep 2010 - Anul XV, nr. 223 (4514)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sindicaliştii au aruncat cu ouă şi covrigi spre sediul Ministerului Muncii

Miercuri, 22 Septembrie 2010 (14:11:48)

Sindicaliştii care protestează, miercuri, în centrul Capitalei, au aruncat cu ouă şi covrigi spre intrarea în sediul Ministerului Muncii, în semn de protest faţă de măsurile de austeritate impuse de guvernanţi.

Oamenii, care au plecat în marş spre Piaţa Victoriei, s-au oprit în faţa sediului Ministerului Muncii unde au început să strige şi să huiduie.

Nemulţumiţi, ei au aruncat cu ouă şi covrigi înspre instituţie.

O coloană de jandarmi se află în faţa sediului Ministerului Muncii, pentru a evita eventuale alte incidente.

Şeful de dispozitiv al Jandarmeriei Capitalei a declarat că protestarii care au aruncat ouă ar putea fi identificaţi după înregistrarea video. El a precizat că dacă se vor stabili vinovaţii, aceştia ar putea fi amendaţi.

Sindicaliştii CNSLR-FRăţia au plecat în marş spre Piaţa Victoriei, la ora 14.00. Cele aproximativ 10.000 de persoane participante la acţiunea sindicală vor protesta în faţa sediului Guvernului de la ora 15.00 până la ora 19.00.

Sindicaliştii au pancarte pe care scrie "Băse-hiena şi diabolicul Boc, recomandări: luaţi furadan", "Cseke Attila, groparul sistemului sanitar românesc" - în română şi maghiară, "Du-te Băsescu după Ceauşescu", 'Bun venit în sistemul ticăloşit, ei cu lovelele, noi cu foamea", "Trandafiri votaţi, trandafiri mâncaţi".

Traficul rutier se va redeschide pe Calea Victoriei în aproximativ 30 de minute, iar circulaţia pe Şoseaua Kiseleff va fi închisă începând cu ora 14.00.

În to acest timp, Pasajul Victoriei rămâne deschis, a declarat Ioana Preda, purtător de cuvânt al Brigării de Poliţie Rutieră Bucureşti.

Mitingul a fost deschis la ora 12.00 de sindicaliştii de la Sanitas. La ora 13.00 li s-au alăturat şi cei din federaţiile membre ale CNSLR-Frăţia. La acţiune mai participă sindicalişti de la FSLI Petrom, din Aviaţie, CFR, sindicate ale şoferilor, din învăţământ şi funcţionari publici.

Sindicaliştii sunt atât din Bucureşti, cât şi din alte judeţe.

Cu toţii au plecat spre Piaţa Victoriei pentru un miting programat între orele 15.00 şi 19.00.

Două delegaţii ale sindicaliştilor - una a Sanitas şi alta a CNSLR-Frăţia - au intrat la discuţii, de la ora 13.00, la Ministerul Muncii, pentru a discuta revendicările lor cu ministrul Ioan Botiş.

Cinci persoane, printre care şi brancardierul din Galaţi, au cerut ajutor la punctele de sprijin sanitar, dar fără să acuze probleme grave de sănătate. Ele au invocat oboseala şi o stare de moleşeală şi au cerut pahare cu apă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sindicaliştii au aruncat cu ouă şi covrigi spre sediul Ministerului Muncii.
 Vizualizări articol: 547 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sindicaliştii au aruncat cu ouă şi covrigi spre sediul Ministerului Muncii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei