Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 sep 2010 - Anul XV, nr. 222 (4513)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta şi Anastase s-au certat în plen, acuzându-se că sunt "hoţi", "inculpaţi", "condamnaţi"

Marţi, 21 Septembrie 2010 (15:11:51)

Liderul PSD, Victor Ponta, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, au avut, marţi, în plen, un schimb dur de replici, social-democratul acuzându-i pe deputaţii PDL că sunt "hoţi", iar Anastase spunându-i acestuia că e "inculpat", transmite corespondentul MEDIAFAX.

După ce Anastase a acuzat PSD, de la tribună, că a cerut 127 de miliarde de lei pentru a vota Legea pensiilor, Victor Ponta a venit la tribună şi a declarat că preşedintele Camerei va plăti pentru ceea ce a făcut.

"Veţi plăti pentru ce aţi făcut! Mă bucur că nu v-aţi dat demisia, pentru că aşa se vede că nu aveţi onoare. Nici onoare, nici ruşine, sunteţi nişte hoţi!", a acuzat Ponta.

"Domnişoara Roberta Anastase, vă rog să nu implicaţi alte partide în hoţiile şi furăciunile dumneavoastră. Sunt preşedintele acestui partid, nu am discutat cu dumneavoastră şi cu altcineva de la PDL, am votat de fiecare dată împotrivă, v-am prins furând, oamenii v-au văzut furând. Spectacolul jalnic pe care pot să-l înţeleg, făcut de domnişoara Roberta Anastase, este un spectacol sinistru pentru România şi pentru oamenii care se uită la dumneavoastră cum îi furaţi zi de zi, cum vă bateţi joc de ei, le râdeţi în nas şi găsiţi justificări pentru hoţiile dumneavoastră. Nu ştiu ce face Guvernul altceva decât ce văd zi de zi: fură şi minte", a afirmat Ponta.

El a spus că Anastase se înşeală "amarnic" dacă crede că poate să dea vina pe altcineva pentru "hoţiile".

"Domnişoara Roberta Anastase, pentru mine sunteţi un inculpat de astăzi şi atunci când în România va exista justiţie, veţi plăti pentru ce aţi făcut", i-a spus Ponta Robertei Anastase.

Aflată la prezidiu, Roberta Anastase a intervenit, rugându-l pe liderul PSD să îşi controleze vocabularul şi spunându-i că este "inculpat".

"Vă rog să vă controlaţi vocabularul, nu sunteţi la raliuri. Pentru mine sunteţi un inculpat astăzi", a spus Anastase.

Ponta a continuat: "Oamenii trebuie să ştie că în faţa hoţilor oamenii care au curaj, mă refer la cei care stau pe partea stângă (deputaţii PSD care stau în jumătatea din stânga a sălii de plen) şi le mulţumesc, trebuie să lupte cu hoţiile dumneavoastră".

Anastase a răspuns: "127 de miliarde de lei a costat fuga PSD de la votul pensiilor"

După Ponta, a venit la tribună liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader. "Ca să vorbeşti de hoţie şi să nu fii în sală, cine este mai vinovat în faţa lumii? Nu aş fi avut curaj, în locul dumneavoastră, să vin în faţa plenului să vorbesc despre asta. E nevoie de această lege. Dacă eraţi în Parlament, vă apăraţi punctul de vedere", le-a spus el social-democraţilor.

Liderul PSD a revenit la tribună şi a declarat: "Vreau să îl învăţ pe domnul Toader un pic de drept. În cazul doamnei Anastase şi al dumneavoastră, calitatea corectă nu este nici de învinuit, nici de inculpat. Dumneavoastră sunteţi deja condamnaţi!".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta şi Anastase s-au certat în plen, acuzându-se că sunt "hoţi", "inculpaţi", "condamnaţi".
 Vizualizări articol: 387 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta şi Anastase s-au certat în plen, acuzându-se că sunt "hoţi", "inculpaţi", "condamnaţi"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   M/AM LAMURIT ACUM trimis de
(21 sep 2010, 21:59:43
CHIAR MI S/A PARUT BIZAR COMPORTAMENTUL LUI MADAM ANASTASE IN MULTE RINDURI SI NU STIAM CARE AR FI CAUZA.NU AM STIUT PINA ACUM CA ESTE DOMNISOARA.TREBUIE SA O INTELEGEM,DE LA UNELE LIPSURI MAI BATI CIMPII.ASA VA TREBUIE CELOR DIN PSD,DACA A/TI FI LEGALIZAT PROSTITUTIA IN VREMURILE VOASTRE BUNE MAI MULT CA SIGUR CA AVEATI MAI PUTINI ADVERSARI PRIN PARLAMENT SI GUVERN CARE SA VA INJURE SI SA TRANSFORME SEDINTELE DE APROBARE A UNOR LEGI ATIT DE IMPORTANTE PENTRU VIITORUL A MILIOANE DE ROMANI IN SPECTACOLE.CRED CA SI PENTRU A CONDUCE UN BORDEL TREBUIE SA MANIFESTI MAI MULTA SERIOZITATE SI DECENTA DECIT ASA CUM SE CONDUCE ACUM CAMERA DEPUTATILOR.CAMERA DEPUTATILOR A AJUNS SA FIE UN FEL DE CIRC PENTRU TOT MAPAMONDUL.CUM MAI PUTEM SPERA SA NE FIE BINE CIND IN UNA DIN CELE MAI IMPORTANTE INSTITUTII ALE STATULUI SE INTIMPLA CEEA CE AM VAZUT LA TELEVIZOR.NU SUNT PESIMIST DAR PINA ACUM A MAI FOST CUM A FOST DAR DE ACUM INAINTE DOAR DUMNEZEU DACA NE MAI SALVEAZA DIN MINA GASTII........

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei