Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 sep 2010 - Anul XV, nr. 219 (4510)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oltean:Cred că Guvernul nu va mai prelungi diminuarea veniturilor cu 25 la sută după 1 ianuarie 2011

Vineri, 17 Septembrie 2010 (14:50:17)

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că, în opinia sa, Guvernul nu va mai prelungi diminuarea cu 25 la sută a salariilor bugetarilor şi după data de 1 ianuarie 2011, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Eu sper ca legea salarizării unitare să aibă în vedere revenirea la diminuarea salariilor cu 25 la sută şi să plece de la acest target, de la salariul corectat cu cei 25 la sută care au fost diminuaţi din motive absolut obiective. Eu sper că Guvernul va avea grijă să înceteze la 1 ianuarie 2011 (această măsură-n.r)", a spus Oltean.

Întrebat dacă are informaţii certe în acest sens, Oltean a răspuns că nu deţine astfel de date.

"Nu pot să mă pronunţ cu certitudine. Legea are o prevedere expresă, că măsura este temporară. Din acest punct de vedere, lucrurile sunt foarte clare. Această prevedere temporară încetează la sfârşitul lunii decembrie 2010. În opinia mea, mergând pe această interpretare strictă a prevederii legii, diminuarea cu 25 la sută ar trebui să dispară şi salariile să revină la forma iniţială. Ar fi normal ca noua lege care se discută acum şi care va trebui să ţină cont de realităţile cu care România se va confrunta din punct de vedere economic să poată să asigure un salariu fără o diminuare cu 25 la sută", a spus Oltean.

Liderul PDL a subliniat că, în opinia sa, Guvernul nu va adopta niciun act normativ prin care diminuarea veniturilor cu 25 la sută să fie prelungită şi după 1 ianuarie 2011.

"Eu cred că Guvernul nu va mai veni cu nicio ordonanţă să prelungească diminuarea veniturilor cu 25 la sută. Eu sper ca, la 1 ianuarie, cei 25 la sută să nu mai fie diminuaţi din salariile bugetarilor", a conchis Oltean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oltean:Cred că Guvernul nu va mai prelungi diminuarea veniturilor cu 25 la sută după 1 ianuarie 2011.
 Vizualizări articol: 598 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Oltean:Cred că Guvernul nu va mai prelungi diminuarea veniturilor cu 25 la sută după 1 ianuarie 20115.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei