Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 sep 2010 - Anul XV, nr. 217 (4508)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şef al unei agenţii bancare din Bucureşti, arestat pentru delapidare şi înşelăciune

Miercuri, 15 Septembrie 2010 (16:29:28)

Şeful unei agenţii bancare din Bucureşti a fost arestat, miercuri, pentru delapidare şi înşelăciune, după ce şi-a pus o rudă să deschidă un cont la unitatea unde lucra, realizând ulterior retrageri de peste 400.000 de lei, informează Parchetul Capitalei.

Miercuri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti - Secţia de Supraveghere a Urmăririi Penale - au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpata B.C.C. pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, delapidare şi fals în înscrsirui sub semnătură privată în formă continuată, se arată într-un comunicat la Parchetului Tribunalului Bucureşti.

Potrivit anchetatorilor, în cursul lunii decembrie 2008, B.C.C., în calitate de şef al unei agenţii bancare din Bucureşti, a convins-o pe partea vătămată C.M.A. - cu care se afla în relaţii de rudenie - să deschidă un cont bancar la agenţia pe care o conducea, pentru a beneficia de o dobândă atractivă, iar ulterior, în perioadele 1 septembrie 2009-18 februarie 2010 şi 1 februarie-28 mai 2010, folosindu-se de funcţia sa şi de înscrisuri false, a efectuat retrageri de numerar din contul părţii vătămate totalizând de 407.900 lei şi transferuri bancare într-un cont deschis pe numele său în cuantum de 645.828,23 lei.

Cercetările efectuate au relevat şi faptul că pentru a ascunde faţă de partea vătămată operaţiunile efectuate, inculpata B.C.C. i-a prezentat acesteia un extras de cont fals, potrivit căruia în contul părţii vătămate se găsea suma de 1.071.527,40 de lei lei.

Miercuri, Tribunalul Bucureşti a admis propunerea de arestare preventivă a inculpatei B.C.C., pentru 29 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şef al unei agenţii bancare din Bucureşti, arestat pentru delapidare şi înşelăciune.
 Vizualizări articol: 590 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şef al unei agenţii bancare din Bucureşti, arestat pentru delapidare şi înşelăciune0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei