Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 sep 2010 - Anul XV, nr. 206 (4497)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vlădescu spune că remanierea sa este o decizie politică şi totodată o eroare

Joi, 2 Septembrie 2010 (18:06:44)

Sebastian Vlădescu a declarat, joi, că remanierea sa din funcţia de ministru al Finanţelor este o decizie politică, dar totodată "o eroare" şi a adăugat că regretă că nu a putut finaliza proiectele începute la conducerea instituţiei.

Premierul Emil Boc l-a anunţat, joi, pe Sebastian Vlădescu că a fost demis din funcţia de ministru al Finanţelor Publice în cadrul remanierii Guvernului. Vlădescu ar putea fi înlocuit la conducerea Finanţelor de deputatul PDL Gheorghe Ialomiţianu.

"V-am mai spus-o de câteva ori, domnul Emil Boc nu are ce să-mi reproşeze. Bănuiesc că este o decizie politică. Din punctul meu de vedere este o eroare", a pus Vlădescu, întrebat ce a avut de reproşat premierul pentru mandatul său la MFP.

Vlădescu şi-a exprimat regretul că nu a avut timp să ducă la bun sfârşit proiectele începute, printre acestea numărându-se acordul cu FMI şi Comisia Europeană, reducerea evaziunii fiscale, legea finanţelor publice, dar şi un proiect "drag" ministrului, respectiv publicarea noii forme a Codului Fiscal.

"Mi se reproşează incapacitatea de a comunica politic", a spus Vlădescu.

În opinia lui Vlădescu, măsurile luate în timpul mandatului său îşi vor arăta în timp "roadele", iar România va ieşi din recesiune.

El a atras atenţia că ieşirea din recesiune a economiei nu trebuie să se întâmple într-un mod autarhic, ci prin conectarea la pieţele externe.

Vlădescu a deţinut pentru a doua oară portofoliul Finanţelor Publice, fiind numit la conducerea ministerului la sfârşitul anului trecut, odată cu instalarea Guvernului Boc II. El nu a fost propus de PDL, nefiind membru al acestui partid, dar a beneficiat de susţinerea preşedintelui Traian Băsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vlădescu spune că remanierea sa este o decizie politică şi totodată o eroare.
 Vizualizări articol: 512 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vlădescu spune că remanierea sa este o decizie politică şi totodată o eroare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei