Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 aug 2010 - Anul XV, nr. 204 (4495)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şeitan: Oricine se poate simţi vizat de remaniere, nu am semnale de la premier

Marţi, 31 August 2010 (16:47:04)

Ministrul Muncii, Mihai Şeitan, susţine că oricine se poate simţi ameninţat cu remanierea, precizând că el nu a primit până în prezent vreun semnal în acest sens de la premier.

"Oricine se poate simţi vizat de remaniere. Remanierea o decide primul ministru. Colegii pot să propună, dar premierul decide", a declarat, marţi, ministrul Muncii.

Mihai Şeitan a precizat, pentru MEDIAFAX, că restructurările în Ministerul Muncii şi în instituţiile din subordine vor fi încheiate până în 15 septembrie, precizând că a încercat să îşi facă treaba cât mai bine şi doar premierul poate decide dacă este sau nu remaniabil.

El a mai arătat că procesul de restructurare este aproape finalizat, fiind încheiată toată procedura de examinare, iar o parte dintre funcţionari au primit deja preavizele.

Mihai Şeitan a mai spus că în teritoriu s-ar putea ca procesul de restructurare să dureze puţin mai mult, dar nu mai târziu de 15 septembrie.

Potrivit demnitarului, în total au fost restructurate, cu tot cu locurile vacante, aproape 2.500 de posturi din toate instituţiile din subordinea Ministerului Muncii.

Şeitan a mai declarat că, la nivelul Ministerului Muncii, a crescut numărul de posturi, ca urmare a integrării Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Familiei şi a Drepturilor Copilului, Autorităţii Naţionale pentru Persoane cu Handicap, Agenţiei Naţionale pentru Egalitate de Şanse şi a Inspecţiei Sociale ca direcţii în minister.

Întrebat dacă el consideră că şi-a îndeplinit sarcinile asumate şi dacă este remaniabil, ministrul Mihai Şeitan a declarat că a încercat să-şi facă treaba cât mai bine, dar numai premierul poate decide dacă este sau nu remaniabil.

Miercuri, 1 septembrie, se împlineşte termenul de graţie dat de preşedintele Traian Băsescu actualului guvern pentru "curăţenia de toamnă", respectiv pentru remaniere, iar în palatele Victoria şi Cotroceni, în spatele uşilor ferecate, mai marii zilei decid ce capete cad.

Luni seară, premierul Emil Boc le-a spus membrilor BPN al PDL, că, după ce va prezenta grupurilor parlamentare ale partidului raportul de evaluare a miniştrilor, va asculta punctele de vedere şi, după o consultare cu preşedintele, va veni cu propuneri legate de componenţa Cabinetului.

Marţi dimineaţă, mai mulţi lideri din conducerea PDL s-au reunit la Palatul Victoria, pentru a discuta cu primul-ministru Emil Boc înaintea noii sesiuni parlamentare şi a analiza activitatea membrilor Guvernului, pe care premierul o va prezenta miercuri grupurilor parlamentare democrat-liberale. După această întâlnire, potrivit unor surse oficiale, liderii democrat-liberali s-au deplasat la Palatul Cotroceni, pentru a se consulta cu şeful statului. Ambele reuniuni s-au desfăşurat în spatele uşilor închise şi, deocamdată, nicio veste nu a trecut dincolo de porţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeitan: Oricine se poate simţi vizat de remaniere, nu am semnale de la premier.
 Vizualizări articol: 457 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şeitan: Oricine se poate simţi vizat de remaniere, nu am semnale de la premier0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei