Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 aug 2010 - Anul XV, nr. 202 (4493)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sulfina Barbu: Întâlnirea parlamentari PDL-premier, la 1 septembrie, posibil să vină şi Băsescu

Duminică, 29 August 2010 (13:31:40)

Grupurile parlamentare ale PDL se vor reuni pe 1 septembrie pentru o întâlnire cu primul-ministru, fiind posibil să vină şi preşedintele Traian Băsescu, şedinţa având ca obiectiv analiza miniştrilor pe obiectivele asumate, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, deputatul PDL Sulfina Barbu.

"PDL a acceptat propunerile de austeritate ale Guvernului, a sprijinit în Parlament acest guvern, acum trebuie să vedem rezultatele. Grupurile parlamentare ale PDL se reunesc pe 1 septembrie, atunci aşteptăm şi analiza primului-ministru şi probabil că va veni şi preşedintele Traian Băsescu. Cred că pe 1 septembrie se vor reuni parlamentarii democrat-liberali, nu mai târziu", a precizat Sulfina Barbu.

Ea a arătat că fiecare ministru trebuie evaluat după două criterii clare şi anume mersul reformelor în domeniul de care răspunde şi respectarea angajamentului că până la 1 septembrie să reducă cheltuielile din minister.

"Toate acestea trebuiau făcute până la 1 septembrie, nu planificate pe hârtie că vor fi făcute cumva, cândva. Dacă am acceptat că vom pierde pentru moment din simpatia oamenilor, trebuie, cred eu, să avem garanţia că acest lucru nu este în zadar, că reformele se fac şi nu se planifică pentru o dată ulterioară", a precizat Barbu.

Ea a evitat să precizeze care sunt miniştrii care ar trebui remaniaţi, motivând că nu are toate datele necesare pentru a face o asemenea evaluare.

"Nu vreau să-mi spun o opinie până nu văd analiza", a adăugat Sulfina Barbu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, la începutul lunii august, la postul public de televiziune, că la 1 septembrie se va face o analiză a Guvernului, cu "grupuri parlamentare".

Şeful statului s-a întânit pe 20 iunie cu liderii PDL la Snagov şi a acordat Guvernului un termen de 60 de zile pentru ca aplicarea măsurilor de austeritate şi a programului de restructurare să-şi dovedească eficienţa.

Voci din PDL i-au indicat pe ministrul Finanţelor Sebastian Vlădescu şi pe cel al Muncii Mihai Şeitan drept remaniabili, mai ales în urma situaţiei create la depunerea declaraţiilor de către cei care obţin venituri din drept de autor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sulfina Barbu: Întâlnirea parlamentari PDL-premier, la 1 septembrie, posibil să vină şi Băsescu.
 Vizualizări articol: 503 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sulfina Barbu: Întâlnirea parlamentari PDL-premier, la 1 septembrie, posibil să vină şi Băsescu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei