Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 aug 2010 - Anul XV, nr. 202 (4493)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boldea: Şeitan, Vlădescu, Dumitru, Sandu, Videanu şi Berceanu ar trebui remaniaţi

Duminică, 29 August 2010 (14:28:38)

Deputatul PDL Mihail Boldea a declarat duminică pentru MEDIAFAX că ar trebui remaniaţi miniştrii Mihai Şeitan, Sebastian Vlădescu, Mihai Dumitru, Gabriel Sandu, Adriean Videanu şi Radu Berceanu şi a precizat că el va vota moţiunea PSD pe agricultură, dacă nu se face remanierea.

Boldea a arătat că îi felicită pe ministrul Dezvoltării Regionale şi a Turismului, Elena Udrea, şi pe ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, pentru că au dat dovadă de competenţă şi nu de clientelism politic şi au fost interesaţi de aplicarea măsurilor de reformă.

"După părerea mea ar trebui remaniaţi miniştri Mihai Şeitan şi Sebastian Vlădescu, cap de afiş pentru incapacitatea şi de incompetenţa de care au dat dovadă, ministrul Agriculturii Mihai Dumitru pentru invizibilitate şi lipsă de profesionalism, ministrul Comunicaţiilor Gabriel Sandu, ministrul Adriean Videanu şi ministrul Radu Berceanu, cel din urmă pentru că este plângăcios, se plânge tot timpul că nu are bani şi pentru incapacitatea de absorbţie a fondurilor europene", a arătat deputatul PDL.

El a mai spus că ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu ar trebui să fie "mai incisiv" în aplicarea reformei în domeniul Justiţiei, iar ministrul Educaţiei Daniel Funeriu "ar trebui să aibă în vedere că nu deţine adevărul absolut în materie de educaţie şi că cei cu care colaborează sunt oameni".

"Noi am adoptat legislaţia în domeniul justiţiei, de care dl ministru Predoiu are nevoie, mingea este la el în teren", a adăugat Mihail Boldea.

El a mai spus că, în cazul în care nu se face remanierea, va susţine moţiunea simplă a PSD pe tema agriculturii deoarece consideră că ministrul Agriculturii Mihai Dumitru a dat dovadă de lipsă de profesionalism.

Grupurile parlamentare ale PDL se vor reuni pe 1 septembrie pentru o întâlnire cu primul-ministru, fiind posibil să vină şi preşedintele Traian Băsescu, şedinţa având ca obiectiv analiza miniştrilor pe obiectivele asumate, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, deputatul PDL Sulfina Barbu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, la începutul lunii august, la postul public de televiziune, că la 1 septembrie se va face o analiză a Guvernului, cu "grupuri parlamentare".

Şeful statului s-a întânit pe 20 iunie cu liderii PDL la Snagov şi a acordat Guvernului un termen de 60 de zile pentru ca aplicarea măsurilor de austeritate şi a programului de restructurare să-şi dovedească eficienţa.

Voci din PDL i-au indicat pe ministrul Finanţelor Sebastian Vlădescu şi pe cel al Muncii Mihai Şeitan drept remaniabili, mai ales în urma situaţiei create la depunerea declaraţiilor de către cei care obţin venituri din drept de autor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boldea: Şeitan, Vlădescu, Dumitru, Sandu, Videanu şi Berceanu ar trebui remaniaţi.
 Vizualizări articol: 483 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boldea: Şeitan, Vlădescu, Dumitru, Sandu, Videanu şi Berceanu ar trebui remaniaţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei