Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 iul 2010 - Anul XV, nr. 164 (4455)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole va rămâne la Sala Radio până vineri, la ora 9.30

Joi, 15 Iulie 2010 (18:18:36)

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole va rămâne la Sala Radio din Bucureşti până vineri dimineaţă, în jurul orei 9.30, timp în care toţi cei care doresc pot să îi aducă un ultim omagiu artistei, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Societăţii Române de Radiodifuziune.

Potrivit dorinţei familiei Mădălinei Manole, sicriul cu trupul neînsufleţit al acesteia va rămâne peste noapte în foaierul Sălii Radio, urmând ca vineri, în jurul orei 9.30, cortegiul funerar să plece către Ploieşti.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole a fost depus în foaierul Sălii Radio joi, în jurul orei 15.30, artista fiind aşteptată de circa 100 de fani şi de reprezentanţi ai presei. Cei prezenţi au aplaudat-o pe artistă în momentul în care sicriul a fost depus în foaierul Sălii Radio. Fanii i-au adus nenumărate flori, pe care le-au aşezat pe sicriu, care are culoarea albă şi este decorat cu dantelă albă.

Totodată, în foaierul Sălii Radio răsună muzica Mădălinei Manole, iar la căpătâiul artistei este aşezată o fotografie a sa.

Printre cei prezenţi la Sala Radio se numără şi membri ai familiei, printre care soţul, Petru Mircea, fratele şi tatăl artistei.

Cei care vor să îşi ia rămas bun de la cântăreaţă o pot face toată noaptea, foaierul Sălii Radio urmând să fie deschis până vineri dimineaţă.

Înmormântarea cântăreţei Mădălina Manole va avea loc vineri, în jurul orei 13.00, la cimitirul Bolovani din Ploieşti, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai MediaPro Music.

Arhiepiscopia Bucureştilor a aprobat în cazul înmormântării Mădălinei Manole doar oficierea slujbei speciale de înmormântare pentru cei care se sinucid, astfel că aceasta va fi făcută pe scurt, de un singur preot, în exteriorul bisericii, informează Patriarhia Română.

"Întrucât Biserica Ortodoxă condamnă sinuciderea ca fiind un păcat greu, nu admite pentru sinucigaşi oficierea obişnuitei slujbe de înmormântare. De aceea, ca răspuns la solicitarea domnului Mircea Petru, soţul artistei Mădălina Manole (Anca Magdalena Mircea), Arhiepiscopia Bucureştilor aprobă doar oficierea rânduielii speciale de înmormântare pentru astfel de cazuri din motive de ordin pastoral pentru consolarea familiei îndurerate. Ca atare, slujba va fi oficiată pe scurt, de un singur preot, în afara (exteriorul) bisericii parohiei cu hramul Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena din Ploieşti", precizează Secretariatul Arhiepiscopiei Bucureştilor într-un comunicat de presă remis joi.

Mădălina Manole s-a sinucis miercuri dimineaţă, medicii-legişti ai Institutului Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" stabilind că a băut peste 300 de mililitri de furadan, un pesticid extrem de toxic. Legiştii nu au stabilit încă dacă substanţa toxică a fost diluată înainte de a fi băută sau dacă a fost combinată cu alte substanţe.

''Moartea a survenit foarte repede, în câteva minute. Este o otravă foarte puternică. Cantitatea ingerată a fost mare, iar cea absorbită la fel de mare. La doza asta este foarte greu să îţi imaginezi că putea fi salvată'', a declarat, joi, directorul general al Institutului Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" din Bucureşti, Dan Dermengiu.

Legiştii vor mai face o analiză toxicologică amănunţită pentru a identifica substanţa din sângele vedetei, să vadă dacă pe lângă furadan artista a mai luat şi alte substanţe toxice sau medicamente.

Cântăreaţa Mădălina Manole a fost găsită moartă de soţul ei, miercuri dimineaţă, în locuinţa lor din localitatea Otopeni.

Mădălina Manole s-a sinucis în ziua în care împlinea 43 de ani, ea fiind căsătorită şi având un băieţel de un an şi-o lună.

În luna mai a acestui an, Mădălina Manole a lansat cel de-al nouălea album al său - "09 Mădălina Manole", la MediaPro Music. Printre cele mai importante albume din cariera sa se numără "Ei, şi ce?" (1993), "Trăiesc pentru tine" (1996), "Cântă cu mine" (1998), "Dulce de tot" (2000).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sicriul cu trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole va rămâne la Sala Radio până vineri, la ora 9.30.
 Vizualizări articol: 473 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sicriul cu trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole va rămâne la Sala Radio până vineri, la ora 9.300.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei