Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 iul 2010 - Anul XV, nr. 164 (4455)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: Când românii se confruntă cu sărăcie şi inundaţii, a vorbi despre anticipate nu e idee bună

Joi, 15 Iulie 2010 (19:21:01)

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, joi, că atunci când românii se confruntă cu inundaţii, sărăcie, salarii tăiate şi cu o economie care se scufundă, a vorbi prea mult despre anticipate nu este cea mai bună idee.

Întrebat care este punctul său de vedere despre organizarea de alegeri anticipate, Geoană a răspuns: "Din punctul de vedere al situaţiei economice şi sociale a ţării, curmarea existenţei a actualei guvernări reprezintă o prioritate naţională. Dacă vrem să mai salvăm ceva din România, trebuie să facem toate eforturile ca această guvernare să plece în această toamnă este convingerea mea cea mai puternică şi mai sinceră".

În acelaşi timp, el a spus că nu se poate vorbi nici despre altă guvernare nici de alegeri anticipate, alegeri la termen, alt plan economic, alte măsuri de relansare economică sau soluţii anticriză în absenţa unei alte majorităţi.

"O altă majoritate înseamnă fie un alt Guvern, fie incapacitatea de a forma două guverne la rând, ceea ce conduce automat la alegeri anticipate, dar prima întrebare pe care trebuie să şi-o pună, în principal, Parlamentul, partidele parlamentare şi opoziţia este dacă se poate creea în acestă toamnă o altă majoritate", a adăugat el.

El a menţionat că, în opinia sa, această majoritate este posibil a fi construită dacă există un interes sincer de a face aşa ceva, Geoană arătând că nu vede ca parlamentari care sunt astăzi încă în arcul Puterii să îşi saboteze viitorul politic şi să îşi trădeze electoratul care i-a trimis în Parlament, indiferent sub ce culori au candidat.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la Antena 3, că orice parlamentar care va vota moţiunea de cenzură ce va fi introdusă în septembrie devine un partener de dialog, menţionând, în acest context, râzând, că şi Roberta Anastase va fi primită în PSD dacă votează împotriva Guvernului.

El a spus că partidul poartă discuţii pentru a atrage cât mai multe voturi în favoarea moţiunii de cenzură, încercând să convingă cât mai mulţi parlamentari să susţină demersul.

Preşedintele PSD a spus că este dispus să treacă peste orice "orgoliu" şi să accepte orice pentru ca moţiunea de cenzură să treacă, iar Guvernul să fie răsturnat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: Când românii se confruntă cu sărăcie şi inundaţii, a vorbi despre anticipate nu e idee bună.
 Vizualizări articol: 474 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană: Când românii se confruntă cu sărăcie şi inundaţii, a vorbi despre anticipate nu e idee bună0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei