Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 iun 2010 - Anul XV, nr. 139 (4430)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: Nu am dat niciun fel de dispoziţie să se pună vreun cordon în Parlament în relaţia mea cu presa

Miercuri, 16 Iunie 2010 (14:35:11)

Premierul Emil Boc a declarat, miercuri, că niciodată nu a dat niciun fel de dispoziţie sau recomandare privind punerea unui cordon sau panglică în relaţia lui cu presa.

Boc a făcut această precizare înainte de a intra la şedinţa grupului parlamentar al PDL din Camera Deputaţilor, după ce ziariştii s-au îngrămădit să-i solicite declaraţii legate de remaniere.

În faţa grupului PDL din Camera Deputaţilor a fost instalat un cordon de delimitare a presei şi a culoarului prin care trece premierul. După ce ziariştii s-au îngrămădit la declaraţii, fiind împinşi de o persoană care asigură ordinea, Emil Boc a zis: "Să nu mai prind un om de pază sau vreun SPP-ist pe lângă mine, pentru că nu vreau să se mai vorbească vreodată în România că primul-ministru pune bariere pentru a nu fi.....".

Premierul a insistat să spună că nici marţi la moţiunea de cenzură din Parlament şi nici miercuri nu a dat niciun fel de dispoziţie pe această temă.

"Nici ieri, nici azi, niciodată nu am dat niciun fel de dispoziţie sau de recomandare măcar să se pună vreun cordon sau vreo panglică în calea mea în Parlament sau în relaţia cu presa", a arătat Boc.

El a fost întrebat de ziarişti dacă va da dispoziţie să se retragă cordonul care delimitează drumul pe unde trece premierul de ziarişti. "Eu nu comand în Camera Deputaţilor", a răspuns Emil Boc.

El a mai spus că aceasta nu înseamnă că trebuie să răspundă oriunde, oricând sau la orice întrebare. "Eu nu comand în Camera Deputaţilor, eu vreau să spun un lucru: că niciodată nu am dat şi nu voi da în relaţia cu mass-media vreun ordin. Asta nu înseamnă că eu trebuie să răspund oriunde, oricând şi la orice întrebare. Dumneavoastră puteţi întreba orice, eu răspund ce pot", a explicat Boc.

Mai mulţi jurnalişti au fost împiedicaţi, marţi, de ofiţeri SPP să se apropie de Emil Boc pentru a-i solicita o declaraţie în momentul în care premierul intra în sala de plen a Parlamentului unde urma să aibă loc votarea moţiunii de cenzură.

Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP) a instalat un cordon de protecţie între uşa cabinetului preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, lift şi intrarea în sala de şedinţe a Parlamentului, măsură care nu a mai fost luată până acum.

SPP a precizat ulterior că hotărârea de instalare a benzii de delimitare a culoarului din Camera Deputaţilor a fost luată de autorităţile competente, fără ca premierul Emil Boc să fi solicitat acest lucru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: Nu am dat niciun fel de dispoziţie să se pună vreun cordon în Parlament în relaţia mea cu presa.
 Vizualizări articol: 451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc: Nu am dat niciun fel de dispoziţie să se pună vreun cordon în Parlament în relaţia mea cu presa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei