Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 iun 2010 - Anul XV, nr. 138 (4429)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Blaga, în Parlament: Nu ipocrizia salvează România

Marţi, 15 Iunie 2010 (15:45:49)

Senatorul PDL Vasile Blaga a susţinut, marţi, la dezbaterea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Boc, că acest document a fost scris "în bătaie de joc" şi le-a spus reprezentanţilor Opoziţiei că ar fi avut o ocazie să prezinte un program real de guvernare, dar nu au nimic.

Ministrul Administraţiei şi Internelor le-a cerut reprezentanţilor Opoziţiei să nu se mai comporte ca nişte "fecioare" care nu îşi mai amintesc ce au făcut anul trecut.

Vasile Blaga a menţionat că partidele politice trebuie să stabilească cine vine şi cine pleacă odată cu guvernarea, măsură necesară, în opinia sa, pentru însănătoşirea administraţiei.

"Nu ipocrizia salvează România şi cred, de asemenea, că astfel de demersuri fără soluţii nici nu au cum să conducă la un rezultat pozitiv pentru Opoziţie. Păcat, aţi fi avut o ocazie să vă prezentaţi un program real de guvernare. Nu aveţi nimic", a spus el, în aplauzele parlamentarilor Puterii.

Pe de altă parte, Blaga a afirmat că persoana care a citit moţiunea de cenzură - senatorul PSD Dan Şova - a fost neinspirat aleasă, fiind vorba despre o moţiune în care se vorbeşte despre modul în care se cheltuiesc fondurile publice.

În replică, senatorul Dan Şova a precizat că în momentul în care a devenit senator a ieşit din avocatură şi că nu are niciun fel de contract cu statul.

El a spus că se înspăimântă pentru siguranţa României dacă Blaga îşi ia informaţiile din oficioasele PDL.

"Pot să vă înţeleg invidia şi vă promit că, data viitoare, am să depun toate eforturile pe lângă domnul Ponta ca viitoarea moţiune de cenzură să o citească ginerele dumneavoastră", i-a spus Şova lui Vasile Blaga.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Blaga, în Parlament: Nu ipocrizia salvează România.
 Vizualizări articol: 605 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blaga, în Parlament: Nu ipocrizia salvează România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei