Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 mai 2010 - Anul XV, nr. 116 (4407)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Textul moţiunii de cenzură va fi elaborat de PSD cu sindicatele, PNL nu e co-autor

Joi, 20 Mai 2010 (14:24:30)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, că social-democraţii au început redactarea moţiunii de cenzură, text la care PNL nu va fi co-autor, fiind elaborat în colaborare cu reprezentanţii sindicatelor.

"Nu, textul va fi elaborat de PSD împreună cu reprezentanţii sindicatelor şi în mod sigur vom discuta şi cu liberalii pentru a sprijini această moţiune de cenzură. Deja grupul de lucru a început să schiţeze această moţiune, mâine (vineri - n.r.) luăm deciziile pe text şi calendarul în care o vom depune", a declarat Victor Ponta, întrebat dacă liberalii vor fi co-autori.

El a mai spus că PSD a luat decizia politică de a depune moţiunea de cenzură.

"Decizia politică noi am luat-o, anticipam această măsură absolut criminală la adresa populaţiei. Este foarte clar, noi deja am început să scriem textul moţiunii de cenzură, unde şi măsurile alternative, propuse de sindicate, sunt în comun. (...) Ieri (miercuri - n.r.) am văzut pe scenă, acolo, lângă sindicalişti era o doamnă deputat de la UNPR care ţipa împotriva Guvernului. Văd mereu la televizor pedelişti, udemerişti, independenţi care sunt, cel puţin declarativ, împotriva măsurilor Guvernului. Dacă au onoare şi dacă îşi respectă alegătorii, vor vota moţiunea de cenzură. Va fi un moment al adevărului de care oamenii au foarte mare nevoie", a mai spus Victor Ponta.

De asemenea, el a dat asigurări sindicatelor de "susţinere totală" a tuturor măsurilor pe care sindicatele le propun pentru a protesta.

"Îi felicit pe cei de la sindicate de faptul că ieri nu s-au lăsat provocaţi, nici de Lăzăroiu, nici de Voinescu, nici de Hoară, trei oameni iresponsabili care ar fi vrut poate să se întâmple ceva rău ieri. Am mare încredere şi PSD susţine toate aceste proteste neviolente pentru că sunt îndreptăţite", a adăugat preşedintele PSD.

Referindu-se la declaraţiile deputatului PDL Sever Voinescu, care l-au vizat, Ponta a precizat că "este o problemă de obraz" dacă acesta a fost limbajul unui om pe care îl consideră intelectual.

Totodată, el a afirmat că PSD nu a fost invitat la consultările de joi de la Cotroceni.

"Nu, şi nici nu era cazul, şi chiar dacă am (fi - n.r.) fost invitaţi nu aveam de ce să participăm", a arătat Ponta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Textul moţiunii de cenzură va fi elaborat de PSD cu sindicatele, PNL nu e co-autor.
 Vizualizări articol: 602 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Textul moţiunii de cenzură va fi elaborat de PSD cu sindicatele, PNL nu e co-autor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei