Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 mai 2010 - Anul XV, nr. 106 (4397)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hănescu: Ne va fi foarte greu în meciul de baraj

Duminică, 9 Mai 2010 (20:09:50)

Tenismanul Victor Hănescu a declarat, duminică, după victoria din meciul cu Serghei Stahovski, din întâlnirea de Cupa Davis cu Ucraina, că echipei României îi va fi foarte greu în barajul pentru promovarea în Grupa Mondială, deoarece adversara va fi mult mai puternică.

"Ne va fi foarte greu în meciul de baraj, pentru că acolo sunt echipe mult mai puternice, din ţări care au investit mult în acest sport. Ne va fi greu să ajungem în Grupa Mondială, pentru că încă de la meciurile de baraj se joacă tenis adevărat. Şi până acum am reuşit să fim în Grupa Mondială, însă trebuie să fim sinceri şi să recunoaştem că aveam parte de tragere favorabilă, prinzând adversari mia slabi. La baraj ne va fi foarte greu să câştigăm, chiar dacă vom juca acasă sau în deplasare. Jucătorii sunt mult mai bine pregătiţi, iar meciurile mult mai echilibrate. În aceste meciuri cu Ucraina eu am rezistat să joc de trei ori, dacă aş fi avut în prima zi meci de cinci seturi cred că altfel ar fi stat lucrurile", a spus Hănescu.

Victor Hănescu a precizat că îl bucură victoria obţinută în meciul cu Stahovski, deoarece dimineaţa se simţea obosit. "Mă bucur că până la urmă a ieşit bine, mai ales că dimineaţa eram cam obosit. Cred că m-a ajutat şi pauza cauzată de ploaie, pentru că m-am mai relaxat în vestiar. Astăzi Stahovski a jucat destul de bine, a avut un stil destul de categoric, a jucat tare şi a încercat să termine cât mai repede punctele, pentru că ştia că asta îl avantajează. Au fost momente când chiar a pus presiune pe mine, însă eu am jucat calm şi aşteptam momentul potrivit pentru a lua break-ul. Doar în setul al treilea am simţit că sunt nevoit să ies din dificultate, însă în niciun moment al meciului nu m-am gândit că aş putea să pierd", a explicat Hănescu.

Tenismanul consideră frustrant faptul că România nu a mai avut în ultimii ani un jucător care să se claseze între primii din lume. "Este frustrant să vezi că în România de 20-30 de ani nu mai e nimeni în top. E clar că ceva nu merge", a adăugat el.

Hănescu este mulţumit de evoluţiile sale din acest an: "Încă de la turneul de la Casablanca, când am ajuns în finală, am avut evoluţii bune, dar în general această perioadă a anului este cea în care mă mişc cel mai bine, pentru că se joacă pe zgură, suprafaţă care pe mine m-a avantajat. Fizic şi mental este o diferenţă între Hănescu de anul acesta şi cel de anul trecut, însă eu am tot sperat că ajung în top şi chiar dacă gândirea unui sportiv trebuie să fie pozitivă, nu cred că mai am şanse vreodată să ajung în timpul vieţii".

Tenismanul Victor Hănescu l-a învins, duminică, scor 6-4, 6-2, 7-5, pe Serghei Stahovski, în al patrulea meci al întâlnirii cu Ucraina din Grupei I a Zonei Euro-africane, astfel că România conduce la general cu 3-1 şi va juca în barajul pentru promovarea în Grupa Mondială.

Vineri, în prima zi a întâlnirii, Victor Hănescu l-a învins, cu scorul de 7-6 (1), 7-5, 6-4, pe Ilia Marcenko, iar Adrian Ungur, debutant în Cupa Davis, a fost învins, scor 6-2, 6-7 (3), 7-5, 7-5, de Serghei Stahovski, scorul general devenind 1-1.

Sâmbătă, perechea Victor Hănescu/Horia Tecău a învins, cu scorul de 6-4, 6-4, 6-2, cuplul Serghei Bubka/Serghei Stahovski.

Ca urmare a rezultatelor întâlnirii de la Bucureşti, România va juca, în septembrie, în barajul pentru promovarea în Grupa Mondială, iar Ucraina se va lupta pentru rămânerea în Grupa I.

Aceasta este prima victorie pentru Andrei Pavel în calitate de căpitan nejucător al echipei României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hănescu: Ne va fi foarte greu în meciul de baraj.
 Vizualizări articol: 452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hănescu: Ne va fi foarte greu în meciul de baraj0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei