Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 mai 2010 - Anul XV, nr. 104 (4395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: Nu pune nimeni problema remanierii în acest moment, ne trebuie stabilitate şi încredere

Joi, 6 Mai 2010 (21:03:27)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că deşi este văzut în postura de a face remanieri, el este un partener al Guvernului şi susţine că România nu are nevoie de remanieri, ci de stabilitate şi încredere, în contextul unor reforme necesare.

"Am încredere că vom reuşi. Eu îmi asum liniile acestui program, voi fi un partener al Guvernului şi pentru că vă spun acest lucru vreau să mai infirm un zvon. Am înţeles că mă vedeţi în postura de a face remanieri, de a da afară miniştri. Nu pune nimeni problema remanierii în acest moment. Ne trebuie acum stabilitate şi încredere. Îmi este cunoscut faptul că există segmente interesate şi în instabilitate şi în lipsă de încredere. Le văd şi eu. Le simt pe pielea mea, dar vom merge înainte, pentru că marea majoritate a celor responsabili înţeleg când nu mai putem amâna măsurile de reducere a cheltuielilor publice", a spus şeful statului.

El a adăugat că nereducerea cheltuieilor publice ar însemna că România va face împrumuturi pentru a acoperi cheltuielile sistemului statului.

"Nu vreau să intru în polemici cu nimeni, dar nu mă pot abţine să fac un comentariu legat de cei care sunt atât de nemulţumiţi de ceea ce a făcut guvernul. Le-aş aduce aminte că din interese politice au lăsat România fără Guvern în ultimele patru luni ale anului 2009. Deci acest Guvern a început să ia măsurile la care se angajase cu Fondul abia din ianuarie. Le-aş aduce aminte că atunci când s-a dus Guvernul cu Legea pensiilor în Parlament, soluţia pe care au găsit-o pentru a încerca să obţină avantaje electorale a fost o moţiune de cenzură care să ducă la căderea Guvernului în perioadă de criză. Nu aş vrea să le aduc aminte şi de risipa din 2008, care a adus voturi dar şi mari nenorociri României", a comentat şeful statului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: Nu pune nimeni problema remanierii în acest moment, ne trebuie stabilitate şi încredere.
 Vizualizări articol: 543 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu: Nu pune nimeni problema remanierii în acest moment, ne trebuie stabilitate şi încredere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei