Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 apr 2010 - Anul XV, nr. 93 (4384)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

UNSR şi MECTS au lansat o campanie de informare privind proiectul legii educaţiei

Vineri, 23 Aprilie 2010 (20:01:41)

Uniunea Naţională a Studenţilor din România şi Ministerul Educaţiei au lansat, vineri, campania "E rândul tău să faci Legea Educaţiei!" în cadrul căreia vor avea loc dezbateri cu privire la proiectul legii educaţiei, rezultatele urmând să fie prezentate, în 15 mai, în Congresul Studenţilor.

"Am fost foarte bucuros să ajungem la un acord cu Uniunea Studenţilor din România în ceea ce priveşte campania pe care ei o organizează în vederea dezbaterii Legii Educaţiei Naţionale. Acest demers va avea loc în toate municipiile reşedinţă de judeţ, pe durata a o lună de zile şi sper că va putea continua până la adoptarea legii în Senatul României", a declarat ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu.

La rândul său, preşedintele UNSR, Andrei Botez, a prezentat campania spunând că vor fi dezbateri şi în afara ţării, în comunităţile academice în care există studenţi români care studiază în străinătate.

"În momentul acesta suntem în perioada campaniei de informare. Vom face acest lucru până pe 28 aprilie, în 42 de oraşe, reşedinţe de judeţ, după care, începând din 29 aprilie, până pe 8 mai, vom organiza dezbateri în aceleaşi centre. Corolarul acestor dezbateri va fi, în Bucureşti, la Facultatea de Drept, pe data de 13 mai, iar rezultatele vor fi prezentat în Congresul Studenţilor din România din data de 15 mai, unde vor participa absolut toţi participanţii la discuţiile anterioare", a declarat preşedintele USR.

Campania are ca scop sensibilizarea opiniei publice cu privire la proiectul Legii Educaţiei.

Aceasta se va adresa studenţilor, elevilor şi părinţilor din oraşele în care se vor organiza diversele evenimente (dezbateri, conferinţe de presă etc.).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UNSR şi MECTS au lansat o campanie de informare privind proiectul legii educaţiei.
 Vizualizări articol: 485 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UNSR şi MECTS au lansat o campanie de informare privind proiectul legii educaţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei