Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 apr 2010 - Anul XV, nr. 85 (4376)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Cei din grupul independenţilor au dosare la DNA, ANI, afaceri cu statul sau datorii de plătit

Miercuri, 14 Aprilie 2010 (18:01:10)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la Râmnicu Vâlcea, într-o conferinţă de presă, că parlamentarii din grupul independenţilor au dosare la DNA sau ANI, afaceri cu statul sau datorii pe care trebuie să le plătească actuala putere.

Ponta a arătat că parlamentarii care au părăsit PSD şi s-au alăturat independenţilor nu vor recunoaşte că au recurs la acest gest pentru bani sau afaceri pe care le pierd dacă nu mai sunt în relaţii cu puterea.

"Uitaţi-vă la grupul aşa-zişilor independenţi: un sfert au dosar DNA, un sfert la ANI, un sfert au afaceri cu statul, un sfert au datorii pe care trebuie să le plătească noua putere. De unde se dau contracte şi bani? Credeţi că le dau din buzunar Oprea, Boc, Nicolicea? Nu. Le dau din buzunarul dumneavoastră", a spus Ponta.

El a arătat că electoratul din colegiul "migratorilor" şi "trădătorilor" va fi în continuare reprezentat de PSD şi a admis că partidul a făcut "alegeri proaste" atunci când a pus anumiţi oameni să candideze.

"E doar o chestiune de timp până când asemenea oameni vor fi transformaţi într-un simbol al ruşinii şi al înşelării electoratului. Faptul că rămân alături de noi cei care nu sunt dependenţi de banii puterii e dureros, dar benefic pe termen lung", a apreciat Ponta.

El a spus că nu reuşeşte să îşi aducă bine aminte numele unuia dintre ultimii deputaţi plecaţi din PSD, respectiv Contantin Mazilu, şi că, în ciuda faptului că a stat alături de acesta la grupul parlamentar, nu poate să îşi aducă aminte vocea lui.

În cursul zilei de marţi, deputaţii Luminiţa Iordache şi Constantin Mazilu au părăsit PSD, alăturându-se grupului parlamentarilor independenţi coordonat de Gabriel Oprea. Un anunţ similar a fost făcut miercuri de deputatul PSD Eugenia Barna.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Cei din grupul independenţilor au dosare la DNA, ANI, afaceri cu statul sau datorii de plătit.
 Vizualizări articol: 474 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Cei din grupul independenţilor au dosare la DNA, ANI, afaceri cu statul sau datorii de plătit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei