Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 mar 2010 - Anul XV, nr. 69 (4360)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: Nu am fost informat despre impozitarea bonurilor de valoare, Finanţele lucrează la un proiect

Miercuri, 24 Martie 2010 (20:37:30)

Premierul Emil Boc a declarat, miercuri seara, că el nu a fost informat personal despre propunerea de impozitare a bonurilor de valoare şi că nu cunoaşte decât că la Ministerul Finanţelor se lucrează la un proiect de modificare a Codului Fiscal, care nu a fost încă analizat în Guvern.

"Până acum, nu a fost o discuţie în Guvern şi nu ştiu dacă la Ministerul Finanţelor a fost abordată această temă. Eu nu am fost informat, ştiu că se lucrează la un proiect de modificare a Codului Fiscal", a spus Boc, într-o conferinţă de presă.

Bonurile de valoare care se acordă cu titlu gratuit persoanelor fizice, precum bonurile de masă, tichetele cadou sau cele de carburanţi, vor fi scoase din categoria veniturilor neimpozabile, conform unui proiect de lucru al Guvernului care modifică Codul Fiscal.

Documentul, obţinut de MEDIAFAX, include o serie de modificări la Codul Fiscal, printre care şi abrogarea literei "e" la articolul 42.

Articolul 42 al Codului Fiscal se referă la veniturile neimpozabile, iar litera care urmează să fie abrogată stabileşte că din această categorie face parte şi contravaloarea cupoanelor ce reprezintă bonuri de valoare care se acordă cu titlu gratuit persoanelor fizice.

Unele sindicate se opun ferm impozitării bonurilor valorice şi ameninţă cu proteste, cerând să fie consultate în acest sens, în timp ce Blocul Naţional Sindical acceptă această propunere motivând că este o directivă europeană şi că trebuie respectată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: Nu am fost informat despre impozitarea bonurilor de valoare, Finanţele lucrează la un proiect.
 Vizualizări articol: 523 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc: Nu am fost informat despre impozitarea bonurilor de valoare, Finanţele lucrează la un proiect0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei