Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 mar 2010 - Anul XV, nr. 63 (4354)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană, despre blocajul din Senat: Episodul trei sau patru din seria "Die Hard"

Miercuri, 17 Martie 2010 (14:23:31)

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, referindu-se la blocajul din plenul Senatului, că acesta este episodul 3 sau 4 din seria "Die Hard" şi a anunţat că va convoca luni un Birou Permanent pentru aprobarea programului de lucru, cu o zi de plen suplimentară, probabil marţi.

"Episodul trei sau patru din serialul «Die Hart» la Senatul României. Glumesc puţin. Am avut dimineaţă o brumă de speranţă că înţelepciunea şi normalitatea vor reveni în Senat şi am salutat decizia iniţială a grupului PDL de a lăsa deoparte subiectul politic al revocării preşedintelui Senatului, pentru a ne putea întoarce la subiecte importante. Am înţeles că am asistat la o schimbare de tactică, dar nu de strategie", a spus Geoană despre şedinţa de plen de miercuri.

El a afirmat că s-a folosit grupul "aşa-zişilor independenţi" pentru a se ridica un subiect de la care a plecat această situaţie în Senat.

"Regret faptul că în final senatorii majorităţii PDL, UDMR şi independenţi au votat împotriva programului de lucru pe săptămâna viitoare", a mai spus Geoană, arătând că acest gest arată intenţia acestora de a boicota activitatea Senatului.

Geoană a anunţat că va propune, pentru lunea viitoare, un Birou Permanent care să corijeze "votul nefericit" de miercuri, când s-a respins programul de lucru pentru toată săptămâna viitoare. "Voi propune şi o zi suplimentară de plen în Senat, probabil marţi, pentru a încerca să recuperăm întârzierea pe care acţiunea neconstituţională a PDL a provocat-o", a spus el.

"Sunt lucruri care ard şi sunt importante. Jocul de-a poliţistul rău - poliţistul bun pe care îl practică PDL a început să funcţioneze. Probabil că săptămâna viitoare va fi invers", a mai spus preşedintele Senatului.

Întrebat dacă va face în Biroul Permanent propunerea ca aceste zile de plen în care nu s-a lucrat să nu fie plătite, Geoană a răspuns: "Mă mai gândesc".

Geoană a mai declarat că a avut o discuţie cu preşedintele Camerei, Roberta Anastase, miercuri dimineaţă, cu privire la un eventual Birou Permanent reunit şi un plen reunit. El a arătat că, dacă infomaţiile sale sunt corecte, se doreşte lansarea comisiei comune pentru revizuirea Constituţiei. "Acest lucru îl voi verifica cu colegii de partid şi cu liberalii", a mai spus Mircea Geoană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană, despre blocajul din Senat: Episodul trei sau patru din seria "Die Hard".
 Vizualizări articol: 518 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană, despre blocajul din Senat: Episodul trei sau patru din seria "Die Hard"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei