Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 dec 2009 - Anul XIV, nr. 301 (4287)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu, membrilor Executivului: Este o guvernare care începe în condiţii mai grele decât precedenta

Miercuri, 23 Decembrie 2009 (18:17:34)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la ceremonia de depunere a jurământului de către membrii noului Executiv, că aceasta este o guvernare care începe în condiţii mai grele decât cea precedentă, exprimându-şi speranţa că noul Cabinet va reuşi să diminueze efectele crizei.

"Sunteţi astăzi la un moment zero al guvernării. Este o guvernare care începe în condiţii mai grele decât cea precedentă", a spus şeful statului, menţionând că "radiografia crizei" este deja făcută.

El şi-a exprimat speranţa că noul Executiv va reuşi "ceea ce a reuşit într-o măsură destul de bună guvernul anterior", să diminueze efectele crizei economice.

Băsescu a opinat că experienţa va ajuta membrii noului Cabinet să ia măsurile corecte pentru diminuarea efectelor crizei.

Preşedintele le-a mai spus membrilor Executivului că îşi pune mari speranţe în acţiunea guvernamentală legată de modernizarea statului român, referindu-se la aplicarea rezultatelor referendumului legat de introducerea Parlamentului unicameral şi reducerea numărului de parlamentari, la noua lege a educaţiei, la măsuri privind domeniul sănătăţii, lansarea unor programe care să reducă inechitatea şi disproporţia de şanse între tinerii din mediul urban şi cei din mediul rural.

Traian Băsescu a apreciat că soluţiile sunt legate nu atât de bani, cât de voinţa de a le pune în aplicare, cu costurile de rigoare pentru partide, subliniind că deasupra partidelor este interesului national.

Şeful statului le-a mai spus membrilor Guvernului că aşteaptă de la ei, într-un timp relativ scurt, şi stabilirea standardelor de cost pentru administraţia publică centrală şi locală.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu, membrilor Executivului: Este o guvernare care începe în condiţii mai grele decât precedenta.
 Vizualizări articol: 575 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu, membrilor Executivului: Este o guvernare care începe în condiţii mai grele decât precedenta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei