Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 dec 2009 - Anul XIV, nr. 288 (4274)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc, vorbind despre buget: Să aşteptăm să vedem care majoritate îşi asumă Guvernul

Marţi, 8 Decembrie 2009 (16:07:12)

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, marţi, că bugetul de stat pe 2010 ar trebui propus de noul Executiv deoarece acesta este chemat să ia măsurile necesare implementării sale.

"Cred că e bine să aşteptăm câteva momente să vedem care majoritate îşi asumă acest Guvern pentru că bugetul trebuie să însoţit de nişte măsuri care să asigure respectarea celor trecute acolo. Probabil că este o chestiune de zile până ce acest buget va îmbrăca o haină oficială", a spus preşedintele PDL.

Întrebat dacă are semnale privind sosirea la Bucureti a reprezentanţilor Fondului Monetar Internaţional la Bucureşti, Emil Boc a răspuns: "Ei au spus foarte clar:, când vom avea stabilitate, vin".

Preşedintele Traian Băsescu a promulgat, pe 2 decembrie, Legea prin care Guvernul demis este abilitat să înainteze Parlamentului bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale, precum şi legea responsabilităţii fiscale.

Conform unui comunicat al Administraţiei prezidenţiale, preşedintele Traian Băsescu a semnat, miercuri, Decretul privind promulgarea Legii pentru completarea articolului 26 din Legea 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor.

În 11 noiembrie, plenul Senatului, în calitate de Cameră decizională, a adoptat proiectul de modificare a Legii de organizare a Guvernului, prin care Cabinetul demis este abilitat să înainteze Parlamentului bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale, dar şi legea responsabilităţii fiscale.

Actul normativ modifică articolul 26 al Legii 90/2001 privind organizarea Guvernului şi stipulează că, în situaţii extraordinare a căror reglementare nu poate fi amânată, Guvernul poate iniţia proiecte de lege pentru ratificarea unor tratate internaţionale şi proiectele bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale de stat.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc, vorbind despre buget: Să aşteptăm să vedem care majoritate îşi asumă Guvernul.
 Vizualizări articol: 529 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc, vorbind despre buget: Să aşteptăm să vedem care majoritate îşi asumă Guvernul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei