Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 dec 2009 - Anul XIV, nr. 285 (4271)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şerban Huidu şi-a găsit maşina vopsită cu galben şi cu roţile tăiate în parcarea Kiss FM

Vineri, 4 Decembrie 2009 (16:18:01)

Şerban Huidu, vedeta postului de radio Kiss FM şi a televiziunii Prima TV, şi-a găsit, vineri dimineaţă, maşina vopsită cu galben şi cu roţile tăiate, în parcarea Kiss FM, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de postul de radio.

Maşina lui Şerban Huidu, parcată regulamentar în faţa sediului din Bucureşti al radioului Kiss FM, avea o cutie de vopsea galbenă turnată peste capotă şi geamuri, dar şi toate roţile tăiate, se arată în comunicatul Kiss FM.

"Nu se cunosc încă autorii acestui act de huliganism", se mai spune în comunicat.

Reprezentanţii Kiss FM au declarat pentru MEDIAFAX că Şerban Huidu a descoperit incidentul în dimineaţa zilei de vineri, când a venit la sediul Kiss FM să realizeze emisiunea "Cronica Cârcotaşilor". Maşina lui Şerban Huidu a fost parcată peste noapte în faţa sediului Kiss FM, au mai spus reprezentanţii postului de radio.

Şerban Huidu realizează împreună cu Mihai Găinuşă emisiunea de dimineaţă "Cronica Cârcotaşilor", difuzată de Kiss FM, şi emisiunea cu acelaşi titlu difuzată în fiecare miercuri seară la Prima TV.

În emisiunea de vineri dimineaţă, în studioul Kiss FM a fost invitat preşedintele Traian Băsescu, candidatul PDL la Preşedinţie. Miercuri, 2 decembrie, în studioul "Cronicii Cârcotaşilor" de la Kiss FM a fost prezent şi Mircea Geoană, candidatul PSD la prezidenţiale.

Kiss FM şi Prima TV fac parte, din anul 2007, din grupul pan-european ProSiebenSat.1, care mai operează în România postul de televiziune Kiss TV, radiourile Magic FM şi One FM şi platforma de video sharing MyVideo.ro.

Purtătorul de cuvânt la Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat pentru MEDIAFAX că Şerban Huidu nu a depus deocamdată plângere, dar că va face acest lucru foarte curând. Autorii sunt necunoscuţi, aceştia urmând a fi căutaţi pentru infracţiunea de distrugere.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şerban Huidu şi-a găsit maşina vopsită cu galben şi cu roţile tăiate în parcarea Kiss FM.
 Vizualizări articol: 1386 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şerban Huidu şi-a găsit maşina vopsită cu galben şi cu roţile tăiate în parcarea Kiss FM0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei